Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12318848 www.bgdnes.bg

Наталия Кобилкина: Не карам жените да просят!

Това е техника за преработване на егото, обяснява сексоложката

"Не карам жените да просят. Има си техники, които използвам в моя метод, който е патентован в Лондон и се използва от хиляди хора успешно. Клиентите ми са от цял свят, а на последния ми маратон на английски имаше 300 човека. Участниците бяха от Индия, Америка, Канада и цялата Европа. Никой не карам насила да идва при мен." Това сподели психоложката Наталия Кобилкина.

Напоследък социалните мрежи завряха с твърденията, че Кобилкина води семинари по морето у нас за четирицифрени суми, срещу което кара жени да ходят да просят по плажа. Според сексоложката цените са високи, защото включват месечни семинари, както и почивка в луксозните хотели, в които се провеждат срещите.

Реклама

Наталия води жени на семинари по цял свят, а най-печелившите й са свързани с почивка на Сейшелите, Малдивите или гръцките острови. В цената се включват и храна, и спане, и работата с екип, който се грижи за жените, записали се в него.

"Мога да гарантирам успех на всеки, който се запише при мен дори само на един курс. Неслучайно с години се обучавам, завършила съм за клиничен психолог, работила съм това вече 22 години и давам най-ценното на хората, които искат да "вземат" от мен", споделя Наталия, според която всеки собствен метод струва скъпо, а нейният е безотказен. "Моите клиенти идват при мен за чудо. Те искат да ги погледна, да им кажа нещо и всичко в техния живот да се промени. Ами получава се на 90% и това струва пари, както всичко материално, до което се докоснете", казва психоложката и допълва, че всяка година "произвежда" по 10 треньори, на които разчита и им дава "хляб в ръцете". "Това да поискаш пари, е техника за преработване на егото. На голяма част от хората оттам им идват проблемите. Когато се "пречупиш" обаче, винаги имаш резултат. Винаги", обяснява Кобилкина защо е пращала жени да искат пари от непознати.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама