Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13906646 www.bgdnes.bg

Лолита на Гришо става готвачка

Върти руски палачинки с известен шеф

Османова прави собствено предаване

Лолита Османова стана готвачка! Официалната приятелка на Григор Димитров показва кулинарни умения в ефир заедно с известния руски шеф Давид Петрос. Красавицата записа свое собствено предаване и го сподели с десетките си хиляди последователи в социалните мрежи. Видеото е заснето в популярния ресторант "На Мосфильмовскои", който се намира в центъра на руската столица. "Първото ми предаване във формат интервю - похвали се Лолита. - Готвихме и водихме интересни разговори с Давид Петрос. Наслаждавах се и всичко беше много позитивно."

Отзивите за уменията на Лолита като готвачка и водеща са повече от добри. Приятелите на милиардерската щерка я поощряват да продължава в същия дух, а някои дори я съветват да се ориентира към кариера като телевизионна водеща. Заедно с готвача Петрос Османова направи вкусни палачинки по руски. Те се наричат блини и са сред най-популярните местни ястия, като обикновено се приготвят с брашно от елда. Напоследък Лолита все по-често се задържа в родината си, а не в Монако, където е нейният дом. Това допълнително подклажда слуховете, че е възможно с Григор Димитров да са разделени. Двамата отдавна не са се показвали заедно, но и никой не е обявявал край на връзката им.

В последно време рускинята се изявява основно в ролята си на психолог. Лолита има такова образование и често дава съвети или споделя мирогледа си в социалните мрежи. Османова говори за сложните отношения между мъжа и жената, но без да дава лични примери. Красавицата често припомня, че жената не е стока и в никакъв случай не трябва да продава чувствата си на когото и да било. Според нея жената трябва да е независима и да не разчита на материалното състояние на половинката до себе си.

Четете още

Гришо пръска хиляди долари за бижута
Гришо пръска хиляди долари за бижута

Гришо пръска хиляди долари за бижута

Лолита се размята във фитнеса
Лолита се размята във фитнеса

Лолита се размята във фитнеса

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама