Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13910629 www.bgdnes.bg

Зоран Петровски в любовна афера с актриса от "Войната на буквите"

Бившият на Силвия Петкова разходи Анна Кошко по червения килим

Режисьорът Зоран Петровски е завъртял любовна афера с млада актриса от тв сериала "Войната на буквите", научи "България Днес". В началото на февруари бившият на Силвия Петкова разходи по червения килим на премиерата на "Шекспир като улична куче" миловидно русо миньонче. В един момент двамата не удържаха на напора на чувствата си и се награбиха пред очите на всички. Зоран и крехката блондинка си размениха и целувки, а през цялото време преди влизането в салона компания им правеше популярният актьор Захари Бахаров.

Тогава македонският маестро не пожела да разкрие самоличността на новата дама до себе си. Личеше обаче, че се носи на крилете на любовта, бе видимо отслабнал и освежен.

Реклама

Колеги на Петровски издават, че мистериозната красавица от премиерата на лентата на Валери Йорданов е актрисата от "Войната на буквите" Анна Кошко. Чаровницата е наводнила със снимки и коментари социалката на Зоран, който от миналия месец е режисьор на тв поредицата. В своя профил във фейсбук актрисата е написала, че е родена в сибирския град Томск, живее във Варна, а в момента учи в театралния колеж "Любен Гройс" в София. В новите епизоди на "Войната на буквите" Анна изпълнява ролята на Дара. Режисьорката Лилия Абаджиева, в чийто клас се обучава красивата рускиня, е във възторг от дарбата и визията й и излива емоциите си на страницата на Анна в социалните мрежи.

С какво екранната Дара е приковала вниманието на бившия мъж на българската си колежка, не е трудно да се отгатне, защото самата актриса дава възможно обяснение в профила на Петровски с реплика на героинята си: "Има един мъж, който ме иска, но не със сърцето си".

Анна Кошко праща и кратки закачливи послания на своя партньор в сериала Захари Бахаров, но те пак са цитати от репликите на героинята й. Освен към Петровски и Бахаров красавицата от руския Север не комуникира с друг представител на силния пол в социалката си. Единственото изключение е нейният баща Сергей Кошко. Двамата са се снимали на плажа във Варна, а новата любима на Зоран Петровски е придружила фотоса с трогателен текст, в който признава колко много обича баща си.

Четете още

Зоран Петровски: Със Силвия Петкова нещата не се получиха

Зоран Петровски: Със Силвия Петкова нещата не се получиха

Зоран смени Силвия Петкова с блондинка

Зоран смени Силвия Петкова с блондинка

Силвия Петкова се върна при Зоран

Силвия Петкова се върна при Зоран

Чужденци печелят риалити форматите ни

Чужденци печелят риалити форматите ни

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама