Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13932814 www.bgdnes.bg

Златка: Благой беше грешка!

Райкова иронизира сдобряването на бившите си

"Връзката ми с Благой Георгиев беше грешка."

Това индиректно призна Златка Райкова пред последователите си в инстаграм.

Плеймейтката, която очаква второто си дете, отговаря на въпроси на фенове през уикенда. Както се и очакваше, не липсваха такива относно бившия й, който в момента се подвизава в "Сървайвър".

Един от последователите й я попита дали някога е преминавала през период, в който е била сломена и сякаш нищо не е имало значение.

Реклама

"Преди четири години имах такъв период и затова направих голяма грешка ... Но пък научих много", отговори Златка.

Както е известно, именно тогава Райкова заряза ММА боеца Георги Валентинов заради Благой Георгиев. Връзката между бившия национал и блондинката започна през 2018-а. Те имат син, носещ името на баща си, който се роди през септември 2019 г. Бяха и сгодени, но се разделиха в началото на миналата година. След това последваха някои не особено приятни размени на реплики между тях в общественото пространство.

Златка посрещна с ирония и новината, че Валентинов е простил на Благо факта, че му я отне. Райкова бе попитана как приема сдобряването на двамата.

"Ура!", обяви плеймейтката и добави нахилено човече.

Джизъса и Валентинов бяха във война, преди да се съберат в "Сървайвър". Именно там отново станаха приятели в племето на известните. След поредната победа на отбора си в игрите те се прегърнаха. Георги е благодарен на Благо, че го е отървал от Златка.

Водещият Ваня Джаферович попита Валентинов дали е простил на Благой, че му взе момата. ММА боецът потвърди, че между двамата вече всичко е наред.

"Относно Благой всичко е точно. Той дойде като мъж, макар и след дълго време, извини ми се, изяснихме нещата, а и в крайна сметка аз казах и в самото начало, че съм му благодарен за въпросната ситуация... Да не бъда по-подробен", обясни Валентинов.

Двамата не само са си простили, а и отново са приятели.

"Каквото е трябвало да кажа, съм му го казал на Жорката. Ние сме се разбрали. Не мисля, че трябва тук да коментираме какво е станало. Аз винаги съм го чувствал близък и така продължава до ден днешен. Това си е между нас двамата", обяви и Благо.

Четете още

Благо търси жена на Валентинов

Благо търси жена на Валентинов

Русата Златка гледа "Ергенът", има си фаворит

Русата Златка гледа "Ергенът", има си фаворит

Златка няма да гледа "Сървайвър"

Златка няма да гледа "Сървайвър"

ММА боецът Георги Валентинов:  Не бих заплюл нито Златка, нито Благой

ММА боецът Георги Валентинов: Не бих заплюл нито Златка, нито Благой

Реклама
Реклама
Реклама