Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13955332 www.bgdnes.bg

Майката на последната отпаднала от шоуто: Гордеем се, че Милица участва в "Ергенът"

Стъписахме се от отливката на бюста й, не беше подготвила това оттук 

Доли ЛУКАНОВА

"Гордеем се с дъщеря си! Тя е много добро дете. Изключително емоционална и крехка е. Честно казано, не знаехме, че ще подари отливка на гърдите си. Миличка беше приготвила оттук ракия, лютеница. Ние не бяхме подготвени, малко се стъписахме, но така е решила, така е направила. Действително влезе с амбицията да спечели. Може би е очаквала, че това е начинът, но не се получиха нещата между нея и Евгени."

Това споделя единствено пред "България Днес" Йорданка Гацева - майка на Милица от "Ергенът".

Реклама

Кандидатката за сърцето на 33-годишния Евгени блесна още с влизането в предаването. При запознанството си с пианиста Милица от кюстендилското градче Бобов дол му подари отливка на гърдите си и стихотворение, в което излива душата си. Евгени бе силно изненадан, но прие дара с усмивка. По време на престоя си в южната ни съседка Милица неведнъж показа, че не й е приятно да се конкурира за сърцето на мъж с други жени. За съжаление на церемонията, която бе излъчена в сряда вечерта, Гацева не получи роза от Евгени. За първи път в историята на предаването всички участнички й подариха своите цветя в знак на съпричастност и любов към нея.

"Не познавам лично Евгени. Видях го, когато разбрах, че Миличка ще участва. Не мога да си изкривя душата - интелигентно момче е, с високо образование. Тя е много чувствителна. Може би не трябваше толкова много да се разкрива, но това все пак е риалити шоу", допълва Йорданка, която е и заместник кмет на Община Бобов дол.

Именно професията на майка й притеснява Милица в самото началото и момичето дълго се чуди дали да влезе в едно от най-коментираните риалитита у нас.

"Подкрепих я! Все пак аз съм зам.-кмет на община. Притесняваше се. Застанах зад нея, защото това се случва един път в живота. Момчето е много хубаво. Викам си пък може и да ни доведе зет, въпреки че в нашето семейство музиканти няма", допълва шеговито всеотдайната майка.

Цялото семейство много разчита на Милица. Едва на 14 години ергенката заминава за Благоевград, където да учи икономика в професионална гимназия. След това се мести в София, където следва "Бизнес администрация". През цялото време е до близките си и им помага, най-вече за брат й, който страда от лека форма на аутизъм.

"Насочих я към икономиката, въпреки че счетоводител сигурно никога няма да я направя. Въпреки това много разчитаме на нея. Двете сме безкрайно близки. Надявам се Милица да се чувства добре, да не е притеснена, да не се страхува. А един ден искам да ми доведе зет, който да я обича. Това ми стига", категорична е майката на Милица.

Четете още

Било е страшно! Екипът на "Ергенът" спрял бой между участничките

Било е страшно! Екипът на "Ергенът" спрял бой между участничките

Валерия си спечели поредната целувка от Евгени

Валерия си спечели поредната целувка от Евгени

Габи и Мони от "Ергенът" пак се сдърпаха, едва не се сбиха

Габи и Мони от "Ергенът" пак се сдърпаха, едва не се сбиха

Ергенът скри роза из улиците на Бодрум и изненада Виктория

Ергенът скри роза из улиците на Бодрум и изненада Виктория

Реклама
Реклама
Реклама