Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13961542 www.bgdnes.bg

Ребека разпали нова война

Този път се забърка в скандал с жената на Уокър

Съпругата на звездата на "Лестър" Джейми Варди - Ребека, явно не си е извадила поуки от загубената съдебна битка с Колийн Рууни. Макар войната й с жената на Уейн Рууни да накърни сериозно репутацията й, това не спира Ребека да се забърка в поредния скандал.

Той отново е с футболна половинка. Този път бясна на Ребека е съпругата на Кайл Уокър - Ани Килнър. Причината е изказване на г-жа Варди по неин адрес след поредната скандална изцепка на играча на "Сити". Преди няколко дни вестни "Сън" публикува видео, в което Уокър влиза пиян в бар и се натиска с друга жена. Това не е съпругата му Ани Килнър. За финал Уокър си сваля и гащите. 

Реклама

След като жената на футболиста се ожали от поведението му, Ребека започна да й се подиграва, като нарече Ани "изтривалка" и добави, че обича да го "играе жертва". Ребека направи това с пост в социалните мрежи. Преди това благоверната на Варди се заяде със съпругата на Уокър с песен на Майкъл Джексън, в която се пее "Ани, добре ли си? Е, Ани, добре ли си? Добре ли си, Ани?".

Това е вбесило жената на Уокър, която и без това си има доста проблеми с футболиста. Преди сегашния скандал той се забърка в още няколко, като сред тях и изневери.

"Ани никога не е харесвала Беки, но сега я презира", сподели приятел на Килнър пред "Мирър".

Четете още

Ребека Варди била нагласена
Ребека Варди била нагласена

Ребека Варди била нагласена

Война на футболни съпруги става на пиеса

Война на футболни съпруги става на пиеса

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама