Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13976075 www.bgdnes.bg

Филип Буков изненадващо хукна на турне след "Сървайвър", фенове заподозряха шантаж

След като отключи сърдечен проблем в шоуто

 

Филип Буков тръгва на турне! След като напусна "Сървайвър" заради сърдечен проблем, актьорът изобщо не смята да почива. Напротив - ще работи още повече.

Считаният за нов секссимвол на българското кино и колегите му от сериала "Татковци" ще обикалят България и чужбина, за да представят новия си спектакъл "Петък вечер". Стартът на турнето е в началото на седмицата в София, а дни по-късно младите актьори ще имат изява в Лондон.

Реклама

Буков, който е най-популярният сред татковците, е заявил, че ще вземе участие в представлението. Това породи съмнения у много фенове на "Сървайвър". Те подозират, че напускането му е по сценарий, тъй като изявата зад граница е планирана още преди няколко месеца.

"Има представления през този и следващия месец. А билетите са разпродадени. Няма как да не бъде на постановките", пише един от феновете, а друг добавя: "Всичко е шантаж. Още при стартирането на новия сезон знаех, че той ще се махне, защото горе-долу по същото време беше обявена рекламата на последния филм, в който той участва! И в тази реклама се казваше, че той ще присъства на премиерата. Кок може да си в Доминикана и в София едновременно", пише почитател на "Сървайвър" във фейсбук.

Самият Буков призна при прибирането си в България, че вече се чувства по-добре. Актьорът изкара 4 дни в болница в Доминикана, а у нас ще се подложи на още по-сериозни изследвания.

Буков дори отново започна да тренира. И въпреки сърдечните проблеми достигна натоварване, което ускори пулса му до 174 удара в минута, след като кара колело в залата.

"В болницата ми вливаха по 6 литра системи. Издух се и коремът ми застана пред гърдите. Отслабнах 10 кг в "Сървайвър", обясни Буков и разкри какво точно е наложи отпадането му от играта.

"Поради много малкото храна жизнените ми функции са занижени. Сърцето ми излиза от ритъм и нямам пулс. По-голямо ми е сърцето. Нормалният ми пулс е 40, а на човек е 70. Имаше 72 часа без никаква храна. Изпадах в летаргия", добави актьорът.

Четете още

Филип Буков: Сърцето ми излиза от ритъм

Филип Буков: Сърцето ми излиза от ритъм

Филип Буков се прибра в България след "Сървайвър"

Филип Буков се прибра в България след "Сървайвър"

"Сървайвър" отключи сърдечен проблем на Филип Буков

"Сървайвър" отключи сърдечен проблем на Филип Буков

Изписаха Филип Буков от болницата, прибира се в България (СНИМКИ)

Изписаха Филип Буков от болницата, прибира се в България (СНИМКИ)

Реклама
Реклама
Реклама