Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14002577 www.bgdnes.bg

Братът на Коцето се разведе

Светослав от "Сървайвър" се развел преди години, има 2 деца, тъжи за малката си дъщеря

Братът на певеца Константин - Светослав, който е част от "Сървайвър", е прясно разведен.

49-годишният роднина на хитовия музикант от дълги години не живее с жена си. Двамата се разделят сравнително скоро. Въпреки че е ерген, заможен е, а също така е в популярните среди заради по-малкия си брат, Светльо все още е сам.

Реклама

"Нямам жена, нито гадже", призна в шоуто той.

Светослав е баща на две деца - син и дъщеря. Наследникът на брата на Коцето е на 27 години. Дъщеря му е още хлапе - едва на 4. С майката на децата си не поддържа много контакт. С дъщеря си също.

"Не съм я виждал от много време. Липсва ми. Надявам се, след като се прибера от "Сървайвър", да прекарваме повече време заедно. Дано ме гледа и да я накарам да се гордее с мен", каза още Светльо.

Че Светослав е разделен със семейството си, стана ясно още в началото на последния за седмицата епизод. Племето на "Войните", от което е Светльо, спечели награда да получи снимка и текст от близките си. Всички участници прочетоха кратки съобщения от майки, баща и гаджета. Само Светльо получи такова от... брат си.

Светослав е един от най-силните участници в предаването, въпреки че е най-възрастният. По професия братът на Коцето е гемолог - наука за изучаване на скъпоценните камъни.

"Аз съм роден победител", казва във визитката си Светльо.

Четете още

Коцето се къпе рано сутрин

Коцето се къпе рано сутрин

Коцето отново пропя

Коцето отново пропя

Коцето се жертва заради Софи Маринова

Коцето се жертва заради Софи Маринова

Коцето спря да пее и говори

Коцето спря да пее и говори

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама