Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14011360 www.bgdnes.bg

Тома от "Капките": Диана Димитрова рисува на мои песни!

Приятели сме на творческа основа, не ми е разказвала нищо за побоя, казва рок певецът

"Ние с Диана Димитрова сме приятели на творческа основа. Не ми е разказвала нищо за побоя", каза да "България Днес" рок певецът Тома Здравков. Наскоро участникът в "Капките" бе един от най-специалните гости на самостоятелната изложба на актрисата, открита в известна столична галерия.

По думите на Здравков двамата се запознали през 2015 г. покрай снимките на клипа към неговата песен "Няма време".

Реклама

"Тогава едни пичове от НАТФИЗ, от курса по режисура и по актьорско майсторство, много готини хора, на които им предстоеше да се дипломират, ми се обадиха, за да ме помолят да направим общ проект. Хем да направят видеоклип към моя песен, хем това да им послужи като курсова работа. Това са вече големи, известни режисьори, които работят с най-големите български телевизии, а по това време бяха още студенти", разказа за вестника бившият любим на актрисата Албена Михова.

"Те ми препоръчаха Диди. Аз мислех, че дори е някаква шега, че тя ще рисува. Там тя нарисува една картина, играеше дама, която е в клетка и ни наблюдава само отвън. Тя каза, че много й е повлияла цялата песен, че я слуша повече от седмица, вманиачена е в това. Но хората на изкуството са такива, ние винаги търсим вдъхновение в нещо", върна лентата назад Тома Здравков.

Певецът с дрезгавия глас добави, че актрисата, която твърди, че е бита от колегата си Юлиан Вергов, "много обича да рисува на музика". "рисува и на мои парчета и изобщо на музика, която й харесва", разкри той.

"За мен това е много яко, защото по някакъв начин аз съм вдъхновил нейната творческа мисъл", сподели Здравков.

Той сподели още, че с Димитрова задълбочили приятелството си през годините със срещи на приятелски сбирки, на различни арт събития.

Реклама

Рок изпълнителят си спомни, че картината, която навремето нарисувала Диана Димитрова в клипа на неговата песен, "по-късно станала много успешна и била купена и е била продадена на изложба".

"Картината е кръстена на моето парче и съм страшно поласкан. Аз съм огромен неин фен, защото тя е много талантлива не само на сцената и на екрана, а по принцип", добави Тома Здравков.

Той си припомни, че видял за първи път актрисата художник още в Малък градски театър зад канала, но тогава отношенията между тях били само на "здравей-здрасти".

"В този период непрекъснато бях в театъра покрай предишното ми гадже - Албена Михова, която преди десетина години играеше в тази трупа. Оттам съвсем бегло се познаваме с Диди, защото ходех на всяко представление. Но ето че по-късно пътищата ни се пресякоха", каза един от най-атрактивните имитатори в "Капките".

"Още на първия лайв на "Капките" тя ми се обади да ме поздрави, пише ми винаги, когато е чула по радиото мое парче... Диди е страхотен фен на моя талант, аз съм страхотен фен на нейния", призна Тома Здравков.

Четете още

Диана Димитрова: Не лъжа, наистина съм бита (НЕПОКАЗВАНИ СНИМКИ)

Диана Димитрова: Не лъжа, наистина съм бита (НЕПОКАЗВАНИ СНИМКИ)

Луиза Григорова за насиненото лице на Диана Димитрова: Всичко е грим

Луиза Григорова за насиненото лице на Диана Димитрова: Всичко е грим

Гилдията зад Вергов

Гилдията зад Вергов

Милена Фучеджиева: Бившият ми съпруг ме удари по лицето пред очите на дъщеря ми

Милена Фучеджиева: Бившият ми съпруг ме удари по лицето пред очите на дъщеря ми

Реклама
Реклама
Реклама