Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14013268 www.bgdnes.bg

Искра Радева чака второ внуче

Липсвах на дъщеря ми в най-важните моменти от живота й, сега искам да се реванширам с внуците, казва актрисата

Искра Радева, която на 21 март ще отпразнува 72-ия си рожден ден, е в трепетно очакване на второ внуче. Дъщеря й Елена, позната с фамилията Станулова, разкри преди дни в социалната мрежа, че е в напреднала бременност. Красавицата сподели радостната вест със семейни снимки, за които позира с мъжа си, който е бизнесмен, и 6-годишния им син Кристиян.

Реклама

"Следващата глава в книгата на нашия живот е на път да започне. Очакваме те с огромно вълнение и трепет и изпълнени с вяра, обич и мечти", написа Елена, но не разкри дали чакат момче или момиче.

Щастието е голямо и за актрисата ни Искра Радева. Тя в еуфория посрещнала щастливата новина. По същия начин било и с първото й внуче. Тогава Искра споделяше за всяка усмивка на малкото човече и определено се хвалеше, че е най-щастливата баба на света. Радева прекарвала всяка свободна минута с малкия Кристиян, както сигурно ще е отдадена и на второто внуче.

Актрисата вече е свободна да отделя повече време за семейството си сега, което невинаги е било така. Навремето продължителните и интензивни репетиции и турнета са я лишавали от възможност за общуване с дъщеря й Елена. Искра непрекъснато изпитвала вина, сподели самата тя. "Наистина й липсвах в най-важните моменти от живота й, но винаги е разбирала това и отрано стана самостоятелна", споделяла е актрисата. Но винаги е била до дъщеря си, когато е имала нужда. Елена е дъщеря на Искра от брака й със Сергей Тричков, син на известен партиен соцлидер. Преди време младата дама прие фамилията на Кирил Станулов, втория съпруг на майка си. С него Искра прекара 18 щастливи години. Елена е позната отдавна в общественото пространство не само заради известната си майка. След като завърши "Публична администрация" в УНСС, вече семейната дама работи известно време в отдел "Протокол" на Министерството на транспорта. Задълженията й бяха да реди програмата на министъра и заместниците му, да организира командировките им и да разпраща честитки и съболезнования. Тя зае с конкурс мястото в отдела, в който се трудят петима души. Елена известно време бе под светлината на прожекторите, като се изявяваше в предаването "На кафе" по Нова тв. Елена е позната и като синоптичка в някогашната тв "7 дни", както и като лице на играта "Големият въпрос" по Нова тв. Изявявала се е и като манекенка.

 

Четете още

Искра Радева за Гинка Станчева: Рядко се среща човек като нея
Искра Радева за Гинка Станчева: Рядко се среща човек като нея

Искра Радева за Гинка Станчева: Рядко се среща човек като нея

Искра Радева в топформа

Искра Радева в топформа

Щерката на Искра Радев с нови бомби

Щерката на Искра Радев с нови бомби

Искра Радева гушна крокодил
Искра Радева гушна крокодил

Искра Радева гушна крокодил

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама