Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14017421 www.bgdnes.bg

Иван Юруков за Народния: Ръководството да реши проблема!

"Проблемът излезе от театъра и се превърна в обществен. Не мога да взема страна. Щом има разлив в отбора, не може да вървим напред. Това наистина е отговорност на ръководството. Трябва да се справи с този проблем по възможно най-добрия начин."

Това коментира актьорът Иван Юруков в предаването "Преди обед" по Би Ти Ви по повод скандалите в Народния театър, където и самият той играе.

Реклама

Според него скандалът в театъра граничи с абсурд. Юруков смята, че е нормално да има сътресения, когато се сменя ръководството в една институция, независимо каква е тя и затова е много важно новият директор Васил Василев да поеме отговорност и да се справи с това сътресение докато е време.

"Грешката според мен е, че още в самото начало този проблем не се разреши по възможно най-добрия начин и в рамките на театъра, а излезе извън него. Аз лично се разграничавам от вземане на страна. По-скоро бих бил трета страна, която да изисква правоимащите в този спор да разрешат този казус и да възобновят работата в театъра", категоричен е актьорът.

Четете още

Теди Москов: Морфов е като Меси за театъра

Теди Москов: Морфов е като Меси за театъра

Павел Попандов:  Дразнителят Василев трябва да се махне!

Павел Попандов: Дразнителят Василев трябва да се махне!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама