Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14019167 www.bgdnes.bg

Еротичната звезда Анджела: Ще откажа Емануела от мъжете

С кака Еми след една вечеря ще скочим под юргана, категорична е татуираната брюнетка 

"Искам секс с Емануела"!

Това категорично заяви родната еротична звезда Анджела Ташева, която хвърля дрехи и задръжки в световната платформа |"Онли фенс".

Реклама

Татуираната брюнетка участва в онлайн предизвикателство с кои известни жени в България би скочила под юргана, като в крайна сметка стигна до фолкпевицата Емануела и това беше окончателното й решение.

"Ударихте ме в слабото място с Емануела. Како Еми, ако гледаш това - каня те на среща, за да те откажа от мъжете", обяви предизвикателно Анджела, която има сериозен приятел мъж, но въпреки това обича да си ляга и с жени.

В предизвикателството дълго време Ташева държеше на чалга звездата Галена, тъй като била "диво мамче". Преди това еротичната моделка отхвърли Златка Райкова, тъй като не харесва руси жени, временно се спря на Ариа, защото била по-луда от Ариа, и отказа на Преслава, защото й била по-симпатична, преди да си оперира носа. Като възможни партньорки за игра под чаршафите бяха отхвърлени фолкпевиците Теди Александрова, Малката, Лидия и Десита, както и Мирела от "Игри на волята".

Анджела споделя, че няма пластични операции по себе си, но не крие, че си поставя хиалурон в устните. Не се определя като материалистка, но е ходила с известен мъж. Разкрепостеността на момичето с татуси не се ограничава само до рамките на сайта за ексклузивно съдържание. Ташева споделя, че е правила секс с фен от "Онли фенс", а на месец изкарва по 9 хиляди лв.

Четете още

Емануела си смени името в личната карта

Емануела си смени името в личната карта

Емануела нападната от бившия

Емануела нападната от бившия

Емануела лъгала, че учи медицина

Емануела лъгала, че учи медицина

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама