Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14019553 www.bgdnes.bg

Невена Цонева: Спасих се от туберкулоза!

Успява да прогони и полтъргайст

Лекувах се седем години и се отвори "третото ми око", каза певицата на Слави

Певицата на Слави Трифонов Невена Цонева разкри за първи път в новия си подкаст, че преди време е имала много сериозни здравословни проблеми. "Откриха ми латентна туберкулоза, появиха се проблеми със сърцето", довери в канала си "Без граници" любимата на барабаниста на "Ку-ку бенд" Венелин Венков - Венко. "Трябваха ми седем години, докато разбера, че съм човек индиго", призна още тя. Битката с болестта отворила "третото й око" и я насочила по пътя на "духовното усъвършенстване" и мисията да помага и на други страдащи хора в България, уточни гласовитата варненка.

Реклама

Отскоро в социалните мрежи музикалното семейство раздава съвети на нашенците как да преборят чудодейно тежки болести и дори да прогонят... полтъргайсти, обсебили дома им.

Един от първите им гости е Светлин, мъж на средна възраст, от врачанското село Криводол, преживял среща със смъртта заради нелечима според лекарите язва. Той се изцерил с охлюви и след като се върнал от отвъдното, се посветил на изработката на надгробни паметници, разбираме от разказа на самия криводолчанин. "Ти си имал червена аура, но сега е пепелява заради преживяната травма", диагностицира го изпълнителката.

Според запознати, близки до Невена и Венко, двамата напоследък нямали достатъчно ангажименти в музикалния бизнес и затова решили да "печелят точки" чрез подкасти, третиращи теми, превърнали се в хитови за нашенците още в зората на перестройката. Те залагат на езотериката, паранормалното, "зелените човечета" и лечението чрез духовни практики, само че в по-модерен вариант.

Преди да се посвети на подкаста, музикантът пробва да направи колаборация с рок динозавъра Ицо Петрофф, като двамата дори записаха няколко общи парчета миналата година. Впоследствие барабанистът се дистанцира от лидера на бандата "Татко Кристофър", защото в публичното пространство се появил теч на негови семейни тайни. Някои от слуховете бяха свързани с предстояща раздяла на двойката уж заради неразбирателство между Невена и майката на Венелин. Пред вестник "България Днес" Цонева опроверга категорично тези слухове, нарече ги измислици" и даже наблегна на това, че тя и Венко били по-свързани от всякога.

Засега арт двойката избягва да дава конкретни съвети, свързани с лечение чрез алтернативни методи, тъй като немалко пишман лечители вече са мишена на недоволни потребители. Затова Невена се позовава на "космическата енергия", кодирана в символи и исторически артефакти при решаването на житейски проблеми.

Четете още

Невена Цонева се излежава пред камината

Невена Цонева се излежава пред камината

Невена Цонева трогна мъжа си с любовни снимки

Невена Цонева трогна мъжа си с любовни снимки

Невена Цонева готова за второ
Невена Цонева готова за второ

Невена Цонева готова за второ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама