Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14029649 www.bgdnes.bg

Бившият на Мария Илиева се показа с гаджето

Русата или черната - на кого му пука!

Наско Колев награби любимата Лидия в нощен чалга клуб 

Певецът Наско Колев се показа най-накрая с гаджето си Лидия, с която са заедно вече година. Двамата се целуваха страстно в нощен чалга клуб. Макар Наско Колев да се изявява като рапър, откакто е с певицата, той коренно промени стила. Често може да бъде забелязан в чалга клуб и дори по време на своите участия припява чалга ритми.

Двамата с блондинката от месеци провокират клюки за себе си, като се показват на едни и същи места, но без да се снимат заедно.

Реклама

Лидия, която е една от най-актуалните млади певици в попфолка, наскоро се престраши да сложи силикон, а резултатът се забелязва отдалеч.

Блондинката отдавна е почитател на пластичната хирургия и за скромните си 21 години е минала през няколко подобрения.

Тя няколко пъти си оперира носа, след като роден пластичен хирург не се справи с операцията и тя трябваше да премине през допълнителни интервенции. Самата тя е признавала за проблема, че се е доверила прекалено много на роден лекар.

Преди да стане двойка с Лидия, Наско имаше драма с певицата Мария Илиева. Изпълнителката на "Стерео стая" имаше най-вече професионални отношения с певеца, нашумял в "Х Фактор", и след това опита да спъне музикалната му кариера. Двамата така и не признаха любовни отношения въпреки слуховете. Атанас се опитва да заличи от спомените си общото им минало, но в предаването "ВИП брадър" скандалният Валентин Кулагин често напомняше пред камерите на Големия брат, че рапърът е известен само заради връзката си с певицата. "Добре, че спа с Мария, та някой да чуе за теб!", провокираше го Кулагин.

Вследствие Мария премахна песните на Наско, на които беше продуцент, от каналите за видеосподеляне. Така хитовете на победителя в последния сезон на "ВИП брадър" мистериозно се изпариха.

Мария взе под крилото си Наско след раздялата му с продуцентката Саня Армутлиева. Но след това се скараха с Илиева. Оттогава той не бе говорил за любовните си отношения с нито една жена.

Четете още

Мария Илиева с концерт за ЧРД в Хага

Мария Илиева с концерт за ЧРД в Хага

Мария Илиева се обиди на Аръков

Мария Илиева се обиди на Аръков

Мария Илиева - гост на Мариана Попова и мъжа й

Мария Илиева - гост на Мариана Попова и мъжа й

Мария Илиева крие дъщеря си

Мария Илиева крие дъщеря си

Реклама
Реклама
Реклама