Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14077164 www.bgdnes.bg

Ергенът разочарова и разгневи две момичета

Огорчение и разочарование остави ергенът Евгени Генчев в две от момичетата, които се бориха за сърцето му. Това са Рая и Лия, които напуснаха риалитито тази седмица. И двете остават незадоволени от поведението му, споделят самите дами в предаването "Тази събота" по Би Ти Ви.

"Сега като гледам нещата от различна гледна точка виждам, че той харесва различен тип жени. Не гоня някой, който не ми дава внимание. Ако си направя една ретроспекция на нашите отношения - винаги аз бях човекът, който инициираше нашите срещи. Той не направи крачка към мен, а накрая ми каза, че аз не съм се отворила към него", категорична е йога инструкторът Рая.

И огнената Лия не таи по-добри чувства към пианиста.

"В началото аз много го харесвах наистина. Това беше така до последната случка, когато се разочаровах от него. Не мога да кажа, че съм нещастна от това, че загубих розата, тъй като не приемам поведението му. Дори не мисля, че постъпката на Валерия, която прекъсна срещата на момичетата, е толкова лоша, колкото неговата. Да остави другите момичета и да тръгне да тича след нея. Ние всички сме там заради него, не за да бъдем приятелки на Валерия и смятам, че той трябваше да обърне малко повече внимание на останалите, които са се борили малко повече за него", казва Лия.

Четете още

Вижте годеника на изгонената от "Ергенът" Лиа

Вижте годеника на изгонената от "Ергенът" Лиа

Бивша брадърка ПОПИЛЯ "Ергенът"

Бивша брадърка ПОПИЛЯ "Ергенът"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама