Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14084888 www.bgdnes.bg

Милица от "Ергенът": Завиждам на моделките

Аз си изкарвам хляба с честен труд, развивам се, а това плаши мъжете

Една от най-атрактивните участнички в любовното риалити "Ергенът" - Милица, призна в подкаста на известната влогърка и трансдива Глориа Йорданова - Рупол, че "малко завижда на моделките".

"И ще ви кажа защо, мили хора", обърна се към феновете си хубавицата, която на излизане от риалитито се окичи с рози от всички кандидат-булки.

Реклама

Милица категорично отрече да има свой профил в ОnlyFans и подчерта, че там се подвизават основно моделки.

"Хиляди съобщения получавам дневно дали това е моят профил. Много мои приятели мъже ми препращат линка с думите: "Милица, ако ти имаше профил в Only Fans, щях да знам". Профилът е направен от някого, от марсианец ли, нямам представа. И този някой изкарва пари на мой гръб", възмути се специалистката по лазерна епилация.

"В този профил са качени мои професионални снимки по бельо от моя фотосесия. Няма голи снимки", добави претендентката за сърцето на Евгени.

Няма как да бъда моделка, защото си изкарвам хляба по друг начин - с честен труд, отсече Милица.

Красавицата разкри, че в момента сърцето й е свободно, и даде заявка какъв мъж може да го спечели.

"В един мъж търся сигурност, спокойствие и уважение", изреди изискванията си Милица. "Моят мъж мечта като образ е Дуейн Джонсън. Но за мен отношението е на първо място. Ако ще този мъж да е 120 килограма. Ако ще 40 килограма да е. Ако той не ме третира с уважение, ако не усещам най-вече подкрепа, ако ще да е и най-красивият мъж на земята, аз няма да съм с него", убедена е Милица. "Досега съм срещала предимно мъже, които се комплексират от това, че бачкам яко. Притесняват се от това, че супермного се развивам и съм суперамбициозна, вместо да се радват", оплака се хубавицата.

"Ако не срещна мъжа на живота си, ще стана скучаеща милионерка с един милион котки вкъщи", закани се Милица.

Четете още

Майката на последната отпаднала от шоуто: Гордеем се, че Милица участва в "Ергенът"

Майката на последната отпаднала от шоуто: Гордеем се, че Милица участва в "Ергенът"

Милица от "Ергенът": Имам гадже

Милица от "Ергенът": Имам гадже

Реклама
Реклама
Реклама