Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14094043 www.bgdnes.bg

Жената на шеф Манчев продава имоти за милиони

Любимата на готвача Ива Бека е консултант в голяма фирма

Жената до шеф Манчев - Ива Бека, прави сделки за милиони. Любимата на кулинаря, който се вихри в редица предавания, продава луксозни жилища в София, научи "България Днес".

Блондинката Бека е консултант в голяма компания за недвижима собственост. Сред най-скъпите имоти, за които жената до шеф Манчев се грижи да бъде продаден, е модерен панорамен пентхаус за продажба в квартал "Витоша". Цената на жилището, което е с внушителните 625 кв. м площ, е точно 850 000 евро, или малко над 1,5 милиона лева.

Реклама

Освен апартаменти Бека движи сделки и по офиси, както и по земи. На един от тях цената му е 1,2 млн. евро. Той се намира в центъра на столицата.

Бека със сигурност печели добре. Освен че е на заплата, тя получава и процент комисиона от сделката. Най-често той е между 1-3%, коментират запознати в бранша. Така че с една продажба любимата на шеф Манчев изкарва хиляди левове.

Ива притежава над 20 години опит в областта на продажбите на едро и дребно. Стартира кариерата си като официален представител на различни италиански модни брандове у нас. Продължава развитието си в търговска компания, където заема мениджърски позиции.

Кулинарят и Бека се залюбиха преди близо 3 години. Първоначално двойката крие връзката си, но в последните месеци лицето на "Кошмари в кухнята" и красивата блондинка често са засичани заедно на светски събития.

В същото време Манчев разкри, че има сериозен проблем с очите. Готвачът страда от астигматизъм. Затова кулинарят винаги е с очила и не ги сваля и за секунда.

"Махна ли ги, виждам всичко размазано, загубен съм без тях", коментира Манчев, който винаги в себе си носи по няколко чифта очила.

Четете още

Шеф Манчев на крилете на любовта

Шеф Манчев на крилете на любовта

Шеф Манчев имал над 300 чифта обувки!

Шеф Манчев имал над 300 чифта обувки!

Реклама
Реклама
Реклама