Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14118793 www.bgdnes.bg

Водещият Ники Кънчев: Ружа Игнатова е като черен гологан, който не се губи

Пиарът на криптокралицата Евгени Минчев изпя в нейна чест "Бели ружи, нежни ружи" на премиерата на книгата си за нея

С акордеона на акордеонист №1 у нас в момента - Исус Ангелов, се откри премиерата на новата книга на Евгени Минчев "Ружа Игнатова - измамница или жертва" в известно столично артсредище. "Бели ружи, нежни ружи", разтегна инструмента в чест на незнайно къде пребиваващата героиня на четивото музикантът. Смехът на гостите от ефекта вероятно се чу и в съседните сгради, защото Лорда е майстор на иронията, спор няма. По отношение на криптокралицата, чийто пиар е бил няколко години, Минчев е снизходителен и дори изразява възхищението си от нейния стил и желание за пробив в клуба на най-богатите хора.

Реклама

"Да създадеш образ на звяр, е по-лесно, отколкото образ на ангел", с тази сентенция започна представянето на книгата на създателката на OneCoin паркетният лъв. Той обаче не пожела да коментира нито в частен разговор, нито пред представители на медиите къде според него може да се намира Игнатова и дали е между живите.

"Познавах Ружа Игнатова, но не съм бил близък с нея. Ние, българите, не се губим лесно. За нея смятам, че "черен гологан не се губи", каза за "България Днес" Ники Кънчев. Шоуменът бе в прекрасно настроение и не отказа общи снимки на нито един свой фен. Както и на автора на книгата, който демонстрира опасна близост с бившия водещ на "Стани богат".

Купонът, на който градусът на настроението бе по-висок от градуса на напитките, бе подгрят и от шеговития евъргрийн на "Латинопартизани" "Кайман ме гони" в изпълнение на живо от Искрен Пецов. "Аман", провикна се Евгени Минчев и попита: "От кой филм е това?". "От "Ятаган"! отговори светкавично Ники Кънчев. "Най-голямата боза от моята младост", изцепи се Лорда. "Идва ми наум и Майдан", започна да импровизира той, но акордеонът на Исус го спря почти в самото начало. "Маестро, музика!", провикна се някой от гостите и музикантът се развихри на макс. Ако Ружа Игнатова наблюдаваше джамборето отнякъде, със сигурност би ръкопляскала най-много, обобщиха присъстващите на премиерата.

За липсващата виновница за партито вдигнаха чаши 175 елитни персони. Между тях, видя "България Днес", бе и екипът на немския документален филм за криптокралицата, който излиза през юни. В него думата е дадена най-много пъти на нейния пиар, похвали се самият Минчев.

Четивото за криптокралицата с автограф си закупи старата дружка на Лорда - Катето Евро, но звездата от "Оркестър без име" не уважи самото парти поради натоварения си график.

С отворени обятия посрещна и други известни дами "майсторът на елегантността". Между тях бяха приятелката на Любомир Милчев - Денди Антония Борисова с артпрякор Българската Кармен, бизнес дамите Веси Цюргбрюг, Антоанета Игнатова, Биляна Минева, Юлия Забунова, Гери Сарафски...

Четете още

Ледената кралица Асдис Ран: Ружа Игнатова искаше да е най-богатата жена в света

Ледената кралица Асдис Ран: Ружа Игнатова искаше да е най-богатата жена в света

Ружа Игнатова начело на нова схема?

Ружа Игнатова начело на нова схема?

Реклама
Реклама
Реклама