Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14126603 www.bgdnes.bg

Жената на Дани Алвеш с шокиращо разкритие: Майка ми умираше, а той ми изневеряваше!

Най-титулуваният футболист в света Дани Алвеш е изневерил на жена си Йоана, докато нейната майка е била на смъртен одър. Съпругата на бившата звезда на "Барселона" направи шокиращото разкритие, след като бе нападната в социалните мрежи от фенове на прочутия бразилски защитник. Алвеш продължава да е в затвора по обвинение в изнасилване на 23-годишно момиче в нощен клуб в Барселона. Предполагаемата изневяра се е случила в на 30 декември 2022 г., много близо до смъртта на майката на Йоана, което напълно съкрушило моделката.

"Той ми изневери, докато майка ми умираше", отговори на критиките на феновете красавицата, която наскоро официално обяви раздялата си с футболиста. Йоана го заряза с писмо, в което говори с голяма любов за Дани, но признава, че не може да продължи да бъде с него. "Въпреки щетите, които ми причини, аз съм на негова страна. Ще продължа да бъда с него, но по различен начин, и ще продължа да го обичам. Обичам го и винаги ще го обичам, но аз обичам и уважавам себе си и се ценя много по-високо. Прошката носи облекчение, така че аз прощавам и затварям тази глава от живота си.", написа Йоана в писмо.

Реклама

Първоначално красавицата бранеше Алвеш след ареста, но след това се убеди във вината му. В крайна сметка бразилецът призна, че е правил секс с момичето в дискотеката, но отрича това да е било изнасилване.

Носителят на 44 трофея в кариерата си бразилец лежи в панделата в Испания от 10 януари. Според обвиненията Алвеш е насилил жената в тоалетната на нощен клуб и я е карал да крещи "Аз съм твоята кучка". Първоначално бразилецът отрича изобщо да познава момичето, а след това твърди, че са правили секс с нейно съгласие. Световният шампион на няколко пъти се оплита в показанията и в крайна сметка съдът решава да го остави в затвора до старта на делото. Алвеш не успява да си купи свободата, тъй като жената не иска обезщетение, а единствено справедливост. Бразилецът е заплашен с присъда от 4 до 12 години затвор.

Четете още

Йоана при Алвеш в затвора

Йоана при Алвеш в затвора

Жената на Дани Алвеш го заряза с писмо

Жената на Дани Алвеш го заряза с писмо

Алвеш остава в ареста. Бившият защитник на "Барса" е обвинен в изнасилване

Алвеш остава в ареста. Бившият защитник на "Барса" е обвинен в изнасилване

Футболни звезди стават изнасилвачи

Футболни звезди стават изнасилвачи

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама