Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14131407 www.bgdnes.bg

Михаела Маринова: Мъжът трябва много да се потруди за мен

Мъжът трябва много да се постарае и потруди, за да ми привлече вниманието! Това сподели в предаването "Субуди се" по Нова тв певицата Михаела Маринова. След дългогодишна връзка преди около година Мишето се раздели с футболиста Александър Дюлгеров.

"На този етап има само музика в моя живот - така се получава. Любовта очевидно съществува, просто някой път е успешна, друг път - не. Но тези неща ме вдъхновяват да пиша, да изразявам себе си чрез музика - всички цветни палитри, които събира в себе си любовта. До безкрай е лична история, събрана в 8 месеца, които ми дадоха много. Нямах търпение да споделя тази приказка", призна гласовитата дива.

Реклама

Тя призна, че е важно бъдещата й половинка да успее да я докосне. На въпроса, дали е свободна в момента, Мишето посочи: "Сърцето ми е заето винаги от музика". За да се зарежда положително, тя медитира, тренира и ходи на походи в планината, където събира енергия.

Наскоро талантливата певица пусна втория си албум "До безкрай", който е издаден дори и на плоча. За да го представи на публиката, през юни тя тръгва на турне в пет големи града.

"Турнето е голяма стъпка, в която заявяваш себе си и своята музика. Готова съм за това, защото така си представям моето бъдеще", категорична е изпълнителката на "Стъпка напред".

Четете още

Михаела Маринова на фонтан

Михаела Маринова на фонтан

Мишето Маринова се обича

Мишето Маринова се обича

Михаела Маринова поставя ново начало

Михаела Маринова поставя ново начало

Михаела Маринова остана без гадже

Михаела Маринова остана без гадже

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама