Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14142768 www.bgdnes.bg

Eмили с тротинетката бойкотира изборите

По принцип одобрявам ГЕРБ и ДБ, каза трансмомичето

"Не гласувах вчера, защото не ми смениха името в личната карта." Това подобно на Петър, който стана Петра, казва и Емили с тротинетката. Скандалното блонди от Плевен добави, че "не харесва мъжкото име", записано в документите му за самоличност. "И преди не съм гласувала, пак по същите причини ", призна любимата на бившия културист Тихомир-Мелиса Рангелов от "Фермата". Емили никога не е изрекла пред медиите рожденото си име, а всяко напомняне за биологичния й пол по думите й предизвиква у нея мощен дискомфорт. "Не желая изобщо да се говори или пише, че съм била момче", категорично е трансмомичето.


За вестника русокоската сподели, че не разбира много от политика. "Одобрявам обаче най-много ГЕРБ и "Демократична България", огласи пристрастията си Емили.
Тя е използвала уикенда за "любовно пътешествие" из страната. Посетила е Велико Търново и Бургас, където се е срещнала с приятелки лесбийки и както обича да се изразява, "се е гушкала с тях".
Емили изпълни заканата си, че ще захвърли скутера и ще започне да ходи пеш из магистралите. В много свои постове от последните месеци настоящото момиче споделя колко километра е навъртяло на собствен ход. Разказите на Емили винаги са придружени с фотоси, за да се убедим, че не става въпрос за измислици. Гаджето на ексатлета, което дели с него и новата им обща приятелка Елизабет квартира в столичния квартал "Стрелбище", не крие, че е станала пешеходка заради любовна мъка. "Много приятелки ме изоставиха", твърди Емили. Преди месец тя дори обеща в социалката си, че ще напусне България, а като причина посочи обидата си от лошото отношение към нея. Тогава блондинката обяви и че на първо време ще се засели в Лондон, а след това ще се премести в Ню Йорк, който отдавна бил за нея "градът мечта".

Засега обаче Емили е в родината и като че ли е позабравила малко емиграционните си планове. Може би заради морските дарове в плажните капанчета на Бургас или заради разходките с новите си дружки из парка "Аязмото" и Арбанаси... Но още преди БГ законотворците да забранят смяната на пола в личните документи на българските граждани, трансдевойката побърза да се прекръсти в социалните мрежи на Емили Джоузефин Милс. Както обясни пред "България Днес" тя - в чест на своя американска позната, с която навремето е имала незабравима любовна история.

Четете още

Изненада! Емили без тротинетка

Изненада! Емили без тротинетка

Вижте кой ще смени Емили Тротинетката!

Вижте кой ще смени Емили Тротинетката!

Eмили емигрира в Лондон

Eмили емигрира в Лондон

Емили: Тихомир и Елизабет вдигат сватба през септември!

Емили: Тихомир и Елизабет вдигат сватба през септември!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама