Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14020231 www.bgdnes.bg

Вижте кой ще смени Емили Тротинетката!

Възпитаница на Андрей-Адриана е българката с най-много татуси

Вярвам в звездата на Виктория, тя е с много дарби, каза първият нашенец, променил пола си

След като Емили Тротинетката обяви, че ще бяга в Лондон, овакантеното й място в социалните мрежи и клубната сцена е заето от нова звезда. Това е 30-годишната Виктория от Рудозем - българката с най-голям брой татуировки. Тялото на крехкото девойче е покрито от челото до петите с татуси, много от които са дело на най-големите тату майстори в света. Завършилата психология Вики е живяла дълго време в чужбина - в Цюрих, Милано, Лондон, Мадрид, и там е придобила невероятни умения в пиърсинга. Наскоро тя се прибира в родината и веднага се превръща в любим обект на култови арт фотографи и едно от най-разпознаваемите лица на българската клубна сцена.

Реклама

Самата Виктория сподели пред "България Днес", че е дошла на бял свят в родопското градче като Шухра. Имала е, по думите й, трудно детство, което калява характера й я прави това, което е - ходещ обект на изкуството.

Младата жена довери още, че нейна "духовна майка" е Андрей-Адриана от Рудозем, първият човек у нас, превърнал се в жена след операция за смяна на пола, извършена в началото на 90-те от хирурга д-р Персенски.

"С родителите на Виктория живеем през една къща. Познавам я от дете. Майка й Славка Кехайова е медицинска сестра в Правителствена болница в София. Много отзивчив човек и професионалист, винаги е помагала на хората от града ни", сподели за "България Днес" бившият мъж.

Адриана, която от години е най-популярната ясновидка в родопския регион, не може да нахвали талантите на младата си възпитаница. Тя довери, че повярвала в звездата й още когато Вики-Шухра била малка, затова сега не е изненадана от нейните успехи и рекорди.

"Много упорито дете с разностранни дарби! Непрекъснато се изгражда и надгражда. Убедена съм, че ще успее в живота. И че ще има късмет, защото всичко е късмет", каза за вестника първият българин, превърнал се в жена.

Наскоро нашарената с най-много татуси българка напуска свои снимки в инстаграм, демонстриращи красотата на татуировките й. Самата Вики смята, че въздействието им се дължи не само на тяхната красота, но и на символиката им, защото всяко тату е знак на определена култура. Върху тялото на младата родопчанка, превърнала се в жител на света, са изрисувани митологеми на новозеландското племе маори и на древни индиански племена.

Четете още

Eмили емигрира в Лондон

Eмили емигрира в Лондон

Някой съдия завижда на транссексуалните! Емили Тротинетката: Комунизмът се връща!

Някой съдия завижда на транссексуалните! Емили Тротинетката: Комунизмът се връща!

Не дават работа на Емили Тротинетката

Не дават работа на Емили Тротинетката

Емили се жени за двама

Емили се жени за двама

Реклама
Реклама
Реклама