Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14153978 www.bgdnes.bg

Хипнотизираха Цеци Красимирова, ходи при гуру

Подложи се на регресия при гуруто Хуан Мануел Джордано, за да се избави от тревожни мисли

На хипноза се подложи една от най-красивите жени на България - моделката Цеци Красимирова. Тя направи това, за да се избави от тревожните мисли, които я спохождат напоследък. Красавицата се подложи на регресия (връщане в миналото, дори предишни животи - б.а.) при гуруто Хуан Мануел Джордано. 50-годишният психолог е аржентинец, но практикува и в Европа.

Реклама


"Хуан Мануел има вродена способност да възприема и предава вибрации. Тази форма на процес на възприятие го кара да генерира преживявания, за да помогне на другите чрез интуитивен и чувствителен подход", казват от екипа на гуруто. Именно тези качества на Хуан накарали Цеци да избере неговата практика. Тя решила да се подложи на регресия, която използва и хипнозата. Това е метод в психотерапията, чрез който бързо се помага на хора да се преборят с тревожните състояния и да подобрят емоционалния си баланс.


Според Цеци ползите от регресията са много - избавяме се от повтарящи се проблеми, започваме да разбираме защо харесваме определени неща и защо имаме непоносимост към други, защо сме подредили дома си така както сме го подредили, защо харесваме точно определени миризми, а други не, защо не се разбираме с някои хора и защо с други винаги сме в хармонични отношения. "Най-тежкият товар, който носим, са мислите в главите ни", казва Красимирова.


Красивата моделка от години се занимава с всякакви духовни практики - йога, тай-чи. В момента Цеци иска да успокои духа си, тъй като съвсем скоро ще участва и в състезание по стрелба, която също дълго време тренира. Красимирова, по мъж Струмейтис, също язди отлично и е добра и на боксовия ринг.
"Всичко това ме прави балансирана. Обичам да експериментирам с всичко, в което има движение. Народните танци пък са ми любими от години, тъй като в България учих хората и ходих на тях", казва Красимирова.
Като милионерска съпруга тя е единствената у нас, която постоянно работи за усъвършенстването си. "И самолет карах, но това не беше най-хубавото нещо, което съм правила", смее се манекенката.






Четете още

(Видео) Вижте как Цеци Красимирова изстрелва цял пълнител
(Видео) Вижте как Цеци Красимирова изстрелва цял пълнител

(Видео) Вижте как Цеци Красимирова изстрелва цял пълнител

Цеци Красимирова се простреля

Цеци Красимирова се простреля

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама