Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14161935 www.bgdnes.bg

Ергенът Евгени е готов със сватбата

Пианистът вече е договорил украсата за церемонията със своята избраница

Ергенът Евгени е организирал напълно сватбата си. Пианистът ще се жени за голямата си любов, която среща в шоуто, след по-малко от 2 месеца в родния си Пловдив.

Мачото и неговата бъдеща съпруга седмици наред планират най-щастливия ден от живота си. Последният детайл, който бъдещите младоженци избират, е декорацията на церемонията, научи ексклузивно "България Днес".

Реклама

Евгени помолил за дискретност пред агенцията, тъй като не иска много много да се шушука около бъдещата му сватба, както и да се издава победителката в шоуто. До края на излъчването на риалити формата двойката няма право да обявява връзката си и затова в момента поддържат отношенията си "под прикритие". Те не излизат заедно по заведения, а се радват на любовта си единствено в дома на пианиста.

Евгени и избраницата му все пак се спират на цветна украса. Двойката имала най-големи колебания именно около това как да бъде украсено сватбеното им тържество. Евгени и ергенката, която печели сърцето му в шоуто, повече от месец умуват над декорацията в заведението, където ще бъде сватбеният им купон, разбра още вестникът.

Бъдещата жена на Евгени по информация на "България Днес" е Елена. Мацката пленява световноизвестния пианист още в първите дни в къщата в Бодрум, където се снима шоуто.

"Искам да бъда господарка на твоя дом", наскоро призна в предаването Елена.

Татуираната мадама години наред живее в Германия, но заради ужасен инцидент, свързан със семейството й, се прибира в България.

Тя вижда рекламата на предаването, хлътва до уши в Евгени, виждайки идеалния за нея мъж, и се записва за шоуто.

Четете още

Ергенът Евгени разкрива какви момичета не понася

Ергенът Евгени разкрива какви момичета не понася

"Ергенът" Евгени с безпрецедентен ход в шоуто

"Ергенът" Евгени с безпрецедентен ход в шоуто

Ергенът разочарова и разгневи две момичета

Ергенът разочарова и разгневи две момичета

Евгени каза защо не е дал роза на Мони

Евгени каза защо не е дал роза на Мони

Реклама
Реклама
Реклама