Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14171950 www.bgdnes.bg

Чалгата облече анцуг

Фолкаджии ходят на участия по спортно облекло 

Галин залага на потник, Софка, Преслава и Малина забравят роклите в гардероба 

Чалгата захвърли лъскавите облекла и дори на участия облече анцуг!

Все по-често изпълнители от кръшния жанр се появяват в нощни заведения по спортно облекло, вместо да излизат пред почитателите си с рокли или бляскави костюми.

Реклама

Някои от големите имена в попфолка имат по около 20 участия на месец и вероятно им е трудно постоянно да мислят за нови тоалети. Още повече че не бива да ги повтарят, тъй като феновете им се безкомпромисни в това отношение.

Преди дни Софи Маринова излиза с анцуг на клубна сцена, но това не е нещо ново за нея, тъй като през годините също го е правила. Емблематични са нейния участия, на които доста свободно съчетава високи токчета с анцуг или е в спортно облекло с логото на рок динозаврите AC/DC.

По нейните стъпките върви и Преслава, която също обича анцузите. А на един от концертите на телевизия "Планета" дори излезе по потник пред няколко хиляди души публика.

Комбинацията от спортно долнище и потник имаше и при Малина, а по-младата й колежка Джулия разчупи традициите с облекло, което е нещо средно между анцуг, кожен тоалет и космонавтски костюм.

С облекло, което подхожда повече за тичане в парка, се появи пред почитателите си и Емануела, но не изглеждаше никак притеснена от това.

Често по потници излиза на сцената Галин. Певецът призна по време на участието си в "Черешката на тортата", че не обича да носи ризи и предпочита свободните тениски. Наскоро Галин грейна с яркочервен потник в столична дискотека.

Дует "Скандау" не са от чалгата, но ходят по попфолк дискотеки. И при едно от скорошните си участия бяха по анцуг и суитшърт. "Изглеждат идеално за разходка в парка", коментира потресена фенка.

Четете още

Чалгата спи, само Рени гласува

Чалгата спи, само Рени гласува

Преслава пак поведе чалгата

Преслава пак поведе чалгата

Реклама
Реклама
Реклама