Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14182161 www.bgdnes.bg

Валерия от "Ергенът": Ще обичам Евгени, ако ми стане мъж, колкото животните

"Кутията на откровеността" в "Ергенът" се оказа наистина кутията на Пандора" за много от момичетата. От отговора на моделката Валерия разбрахме, че тя поставя любовта си към животните наравно с любовта към хората. "50 на 50 е. Ако Евгени ми стане мъж, ще деля любовта си поравно между него и моите кучета", обяви Валерия. Това признание й навлече жестоките насмешки на нейната основна съперница за сърцето на пианиста - Елена, която дори успя да разреве Валерия.

"Много е жестоко да ме питате такива неща, кого обичам повече, животните или родителите си... Не си ли задавате въпроса коя е причината да изпитваам такава любов към кучетата?", хлипаше неудържимо моделката.

Реклама

За миг нейните сълзи като че ли трогнаха Елена, която процеди през зъби, че все пак е видяла у своята конкурентка №1 някакво подобие на чувства.

"Завижда ми, защото съм красива. Иска да изглежда като мен", обясни лошото отношение към себе си от страна на Елена моделката.

Очевидно е, че драмите с плач и размазан грим между двете ще свършат едновременно с финалните титри на любовното риалити. За да унизи окончателно любителката на животните Елена сподели и колко си пада по целувките на Ергена.

"Много ми е приятно да ме целува не само по устните, а по врата и гърба", призна главната съперница на Валерия. Това еротично откровение нанесе болезнен удар върху самочувствието не само на моделката, но и на другите мераклийки за марша на Менделсон. Особено пролича огорчението на Меган. След романтична разходка с лодка, тегели по алеята на влюбените край река Азмак и вечеря на свещи Евгени само прегърна правителствената чиновничка, но не я удостои с целувка.

Четете още

Ергенът пощади Ирина, целувките с Елена не спират

Ергенът пощади Ирина, целувките с Елена не спират

Габи за развръзката в "Ергенът": Валерия е най-подходящата за Евгени

Габи за развръзката в "Ергенът": Валерия е най-подходящата за Евгени

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама