Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14198753 www.bgdnes.bg

Криско търси жена на Рачков

Свободният комик е представен на куп знойни девойки

Криско се зае с тежката задача да намери жена на Димитър Рачков. Актьорът от няколко месеца е свободен, след като скъса със знойната плеймейтка Анита. И сега е сам в огромния си дом, в който влюбените гълъбчета бяха свили любовно гнездо.

Водещият на "Капките" се опитва да прежали русата сексбомба, с която бяха заедно няколко години. Той се чувствал много самотен след раздялата. И бързо искал да намери жена, с която да бъде щастлив, както в началото на романса си с Анита.

Реклама

Най-голямо рамо за това му удря Криско. През уикенда Рачков бе специален гост на рождения ден на жената на рапъра - Цвети. Мацката, която дари музиканта с 2 деца, чукна Христова възраст - 33 години.

Купонът е в изискан столичен ресторант. А масите са отрупани с най-скъпия алкохол и най-вкусните ястия.

На партито са поканени и куп свободни жени, коя от коя по-красива. Повечето дружки на половинката на музиканта са топмацки - със силиконови гърди, изваяно тяло и разбира се, доста по-млади от Рачков. Точно каквато бе и бившата вече изгора на Митко - Анита. Разликата на актьора и блондинката бе близо 27 години.

След няколко питиета и наздравици Криско решава да запознае верния си другар с част от свободните мадами. Рапърът е представил комика на няколко ултрасексапилни красавици, които в момент са свободни и са на лов за мъже.

Рачков бил готов да се впусне в нова авантюра. Той бил наясно, че най-доброто лекарство за него в момента е да намери жена, с която да прекарва свободното си време.

Криско и водещият на "Капките" са гъсти от години. Двамата се познават от общи проекти, но веднага си пасват. Комикът често гостува на рапъра и половинката му по време на летните им ваканция в България.

Четете още

Анита забрави Рачков, удари го на живот

Анита забрави Рачков, удари го на живот

Рачков влиза в "Ергенът"

Рачков влиза в "Ергенът"

Рачков към Блатечки: Асене, на какъв се правиш?

Рачков към Блатечки: Асене, на какъв се правиш?

Актьорът Димитър Рачков потвърди: Да, разделихме се с Анита!

Актьорът Димитър Рачков потвърди: Да, разделихме се с Анита!

Реклама
Реклама
Реклама