Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14199193 www.bgdnes.bg

Ексцентричният артист Иво Димчев: Емили и компания да отидат "на топло". Ще им дойде добре

Предизвиках Борисов и Радев за спектакъла ми

"Има закони, които трябва да се спазват. Не познавам Емили с тротинетката и другите, чух за случилото се", казва ексцентричният артист Иво Димчев пред "България Днес" по повод гаврата на тримата герои в социалните мрежи и сподели още: "В детството си съм бил тормозен от всякакви прости и агресивни хора. Тогава нямаше записващи устройства, интернет и не можеше човек да се предпази. Днес всичко е ясно. И тези хора трябва да поемат отговорността за действията си". Той е категоричен, че ако се налага, може и да полежат малко "на топло" и това няма да им се отрази зле. "Дори мисля, че като едни истински артисти, за каквито се представят, допълнително ще се вдъхновят. Ако мен ме затворят, ще ми подейства доста вдъхновяващо и ще е повод за огромно количество творческа дейност, защото всякакви забрани ми действат като муза. Така че им пожелавам проникновение зад решетките!", допълва Иво, според когото тримата трябва да платят за прекрачените граници.

Димчев преди дни направи премиера с последния си спектакъл "БГ раз, два, три". "Не сложих "п" отпред, иначе ще ме блокират в социалните мрежи и политически е некоректно. А и така е с любов към родината, а аз обичам България, казва той. Решава че ще е добра реклама, ако покани Бойко Борисов и/или Румен Радев. Те не откликват. "Само от формация ГЕРБ пиарите ми вдигнаха палче. Направих го, защото те са съвременните архетипи на властта, представители на големите хора. Можеше да се получи интересен диалог. Знам, че няма да ми отговорят, и това е вид метафора на реалността ни. Така че Борисов и Радев ще дойдат на спектакъла ми толкова, колкото Илън Мъск ще посети Белоградчишките скали", намигва Иво.

Реклама

Артистът забелязва, че плакатите, които разпространява за спектакъла си, не оцеляват много - от няколко минути до един час. "Реших да им дам по-дълъг живот и експериментирах. Понеже е забранено да се лепи върху дървета, окичих част от гора на Витоша с тях, снимах се, и после ги отлепих. Същото направих и с колата си на паркинга в един мол. Чудя как да напълня залата за предстоящата постановка на 17 април", споделя Димчев.

Изолирали Емили в килията

Емили Тротинетката е далеч и от мъже, и от жени в килията в пловдивския арест. Тъй като се носят полемики какъв точно е полът й, полицаите решават да я опандизят в самостоятелно жилищно помещение.


По лична карта 21-годишната блондинка се води Даниел Йорданов, но се представя като Емили Йорданова. Самата тя се определя като лесбийка.
Зад решетките са още инфлуенсърите Чеченеца и Тошо Куката, другите двама "герои" от последния им скандал.

Четете още

Пророчество: Иво Димчев казал на Мария Силвестър, че ще бъде водеща

Пророчество: Иво Димчев казал на Мария Силвестър, че ще бъде водеща

Иво Димчев предизвика скандал в БНТ

Иво Димчев предизвика скандал в БНТ

(Видео) Иво Димчев възпя Райна Кабаиванска

(Видео) Иво Димчев възпя Райна Кабаиванска

Филм с Иво Димчев с международни награди

Филм с Иво Димчев с международни награди

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама