Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14224880 www.bgdnes.bg

Ергенка разкрива мръсните тайни на шоуто

Срещу пет бона

Мони Зенгиннер готова да проговори, ако някой й плати

Ергенка иска между 3 и 5 бона, за да даде интервю и да разкрие мръсните тайни от шоуто. Става дума за ориенталската танцьорка Мони Зенгиннер. Малко след като напусна предаването, Мони се скъса да се явява в телевизии и да дава интервюта. Това обаче вече се е променило.

Сексбомбата е категорична, че няма да си отвори устата за шоуто, ако не й бъде платена исканата сума.

Реклама

Силиконовата бомба е предприела този ход, за да припечели солидни пачки. Участието на майсторката на кючека в шоуто й донесе куп нови фенове, но не и пари.

И затова Мони прибягва до ход, с който може да изкара една, че дори и две месечни заплати само за няколко минути.

Танцьорката е една от най-търсени ергенки през тази година. Мацката имаше конфликт с голяма част от останалите дами в шоуто и най-вече с друга силиконова бомба - Габи. И ако пиперливият й език се развърже, може да стане страшно.

Мони не е първата ергенка, която иска пари срещу отговори на няколко въпроса. Участничката от миналия сезон Зорница е пионер в това. За участие в блиц интервю и статия Зори Джи, както стана популярна дамата, искаше 500 лева. За участие в интервю за телевизия от 10 до 30 минути хонорарът й е 2500 лева.

"Много хора ми пишат и ме спират по улицата. Благодарят ми, че са видели такъв пример по телевизията", казва в интервю наскоро Мони.

В момента варненката, която още е на 18 години, се наблъсква със силикон, завършва второ висше образование. Говори три езика - английски, немски и италиански.

Четете още

Мони Зенгиннер от "Ергенът": Габи се храни със злоба

Мони Зенгиннер от "Ергенът": Габи се храни със злоба

Изгонената Мони Зенгиннер: Не харесвам Евгени, участвах в "Ергенът" за слава

Изгонената Мони Зенгиннер: Не харесвам Евгени, участвах в "Ергенът" за слава

Реклама
Реклама
Реклама