Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14237623 www.bgdnes.bg

Спермата на Алвеш го изобличава

Доказателство №1 срещу Даниел Алвеш е неговата сперма, открита по тялото на жертвата. Това разкриха от съда, като съдията по делото призова бразилеца да даде нови показания идния понеделник. Футболната звезда е обвинен в сексуално насилие над млада жена в нощен клуб в Барселона. Освен това в тоалетната, където се е развило действието, са открити куп отпечатъци на Алвеш, което допълнително усложнява ситуацията му.

Според последната си версия Дани пледира, че половият акт е бил по взаимно съгласие. Случката е от ранната сутрин на 31 декември. Кадрите, заснети от охранителните камери на заведението, показват срещата между Алвеш и момичето. От видеозаписите става ясно, че двамата разговарят няколко минути, след което футболистът влиза в тоалетната. Малко след това същото прави и младата жена.

Двамата остават там 16 минути. Жената мислела, че това е частна стая, и като видяла тоалетна и мивка, искала да си тръгне, но той е затворил вратата и й е попречил да го направи. Ударил й шамар и я изнасилил, се казва в жалбата, цитирана от испанските медии. 

Четете още

Жената на Дани Алвеш с шокиращо разкритие:
Майка ми умираше, а той ми изневеряваше!

Жената на Дани Алвеш с шокиращо разкритие: Майка ми умираше, а той ми изневеряваше!

Алвеш остава в ареста. Бившият защитник на "Барса" е обвинен в изнасилване

Алвеш остава в ареста. Бившият защитник на "Барса" е обвинен в изнасилване

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама