Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14237970 www.bgdnes.bg

Гаджето на Пике е мъж!

Сензационни разкрития в Испания

Клара се родила като Естебан, футболистът плаща за трансформацията

Новото гадже на Жерар Пике е мъж! Сензационните твърдения заляха социалните мрежи и испанските медии. Според тях Клара Чиа Марти е родена като мъж и постепенно решава да смени пола си. 24-годишната студентка вече е завършила напълно трансформацията и се е превърнала в трансджендър жена.

Истинското име на Клара е Естебан, а Пике е напълно наясно с историята и. Като доказателства в социалните мрежи се въртят видеозаписи на Клара (Естебан), както и предполагаеми нейни снимки, когато е била момче. Трансформацията е започнала още от 12-годишна възраст. Твърди се дори, че Пике е финансирал операциите на Клара за да се превърне в завършена трансджендър жена. Въпреки че обществеността е разделена относно тези твърдения, има много хора, които вярват, че е истина.

Реклама

Мнозина свидетелстват, че някога Клара е изглеждала съвсем различно, а за това говорят старите снимки, които публикува в социалните мрежи. Засега футболистът не е коментирал упоритите слухове за истинския пол на неговото гадже. 

Пике е обект на жестоки обществени критики, след като се раздели с дългогодишната си половинка Шакира, от която има две деца. Бившият капитан на "Барселона" е атакуван заради факта, че е изневерявал в продължение на една година на певицата с Клара и по този начин е предал семейството си. Огорчената Шакира наскоро избяга от Барселона и се премести в Маями с двамата им синове Милан и Саша.

"Установих се в Барселона, за да дам на децата си стабилността, която сега ще търсим в друго кътче на света, близо до семейството, приятелите и морето. Благодаря на всички, които бяха до мен в Барселона - града, в който научих, че приятелството трае по-дълго от любовта. Благодаря на всички, които ме подкрепиха, триеха сълзите ми, вдъхновяваха ме и ми помогнаха да израсна", написа Шакира в социалните мрежи на раздяла.

Двамата постигнаха споразумение Пике да може да посещава децата всеки месец, както и през ваканциите. Певицата на няколко пъти се присмя на новото му гадже Клара, а самият Пике бе атакуван чрез песен, която се превърна в истински хит.

Четете още

Шакира се сбогува с Барселона

Шакира се сбогува с Барселона

Нови тревоги за Шакира
Нови тревоги за Шакира

Нови тревоги за Шакира

Шакира съди колега заради песен за Пике

Шакира съди колега заради песен за Пике

Шакира влезе в "Гинес" заради Пике и новото му гадже

Шакира влезе в "Гинес" заради Пике и новото му гадже

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама