Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14260625 www.bgdnes.bg

ГОРЕЩИ СНИМКИ! Ергенка се съблече гола и накара Евгени да съжалява, че я е изпуснал!

С розови жартиери и сочни форми

Изгонената Ивелина е най-секси учителката, преподава рисуване на деца от I до VII клас 

Децата в началните класове може и да не учат вече "Даваш ли, даваш, Балканджи Йово", но в замяна получават все по-красиви учителки. А за най-горещата от тях спокойно може да се определи Ивелина от "Ергенът"!

Реклама

Напусналата риалити шоуто учителка от Бургас накара пианиста Евгени да съжалява, след като разкри пред своите почитатели горещи кадри по бельо. Облечена с розови жартиери и ефирни гащички, едва скриващи прелестите й, чернокосата фурия показа, че все още търси любовта след разлъката си с къдрокосия ерген.

"От много време съм без половинка, но не я и търся. Отдадена съм на своите призвания в изкуството. Занимавах се с преподаване на изобразително изкуство от 1-ви до 7-и клас, както и на деца със специални образователни потребности. Намирах радостта във всички тези начинания, намирала съм я и в любовта, но като че ли тя не бе така силна, че да се задържи трайно в моя живот, колкото живописта, скулптурата, стенописът, естрадното пеене, а от скоро и класическото", споделя Ивелина, която остана без роза в последния излъчен епизод на "Ергенът" миналата седмица.

Мацката е категорична, че човек трябва да прави това, което го кара да се чувства жив.

"Остава да намеря най-важното, а именно Любовта! Страстната любов е почти трансподобно преживяване. Когато сме с партньора си, особено в началните етапи на връзката, просто искаме да се свържем физически и когато сме отделени от тях, болката от тяхното отсъствие е почти непоносима и сме толкова разконцентрирани в ежедневието си. Но именно от това място се раждат великото изкуство, музика, поезия и литература", умува Ивелина.

Тя говори спокойно за голотата в изкуството, на която е подвластна и самата тя.

"Не може да се отрече, че представянето на голотата винаги е присъствало в рисуването, скулптурата, фотографията. Така е, защото човешкото тяло е изначално красиво или защото всички ние, включително и хората на изкуството, сме неспасяеми воайори", разсъждава моделката.

В един от последните епизоди художничката от морския град се отпуска в компанията на къдрокосия ерген и от дума на дума двамата стигат до темата за предишните връзки. Тогава Ивелина разкрива, че бившият й приятел е имал много проблеми, един от които е алкохолът. Двамата имали много трудности, но Ивелина се опитвала да запази връзката им, докато не се стигнало до физическо насилие.

Ивелина знае как да печели мъжкото внимание и вярва, че талантите й в комбинация с вродения сексапил и вътрешна красота я превръщат в рядък скъпоценен камък.

Реклама

Записва се за участие в "Ергенът", защото до онзи момент винаги са й се "изпречвали" неправилни мъже, с които не иска да си губи времето. Ивелина влиза в началото в шоуто с надеждата, че комуникацията с Евгени ще й помогне да изчисти образа на перфектния мъж в главата си. Но напуска преждевременно, останала без роза от пианиста.

Рисува Цитиридис

Ергенката Ивелина гостува на Николаос Цитиридис след отпадането от надпреварата за сърцето на Евгени, където подари на водещия негов портрет, нарисуван от самата нея.

"Рисувайки този портрет, вложих много позитивна емоция, тъй като си представях, колко забавно ще си прекарам на интервюто", сподели бургазлийката.

Ивелина е с множество съвместни и самостоятелни изложби в чужбина и страната. Била е член на Асоциацията на испанските художници и скулптори в Мадрид от 2017 до 2020 година. Член е на Дружество на художниците в Бургас и номинирана за млад автор на годината през 2021 година.

Справка в сайта на Ивелина, в който излага своите творби, показва, че търгува своите картини за суми от 100 до 3000 лв., а често в тях присъстват голи мадами.

Четете още

Участничка сама си тръгва от "Ергенът"?

Участничка сама си тръгва от "Ергенът"?

Ето я най-горещата майка в "Ергенът"!

Ето я най-горещата майка в "Ергенът"!

Ергенката Дениз ненавижда бедни мъже

Ергенката Дениз ненавижда бедни мъже

Изгонената Меган от "Ергенът" си хвана гадже

Изгонената Меган от "Ергенът" си хвана гадже

Реклама
Реклама
Реклама