Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14268646 www.bgdnes.bg

Ето коя напусна "Ергенът" по собствено желание! Причината е огромна трагедия

Вероятна причина е кончина на любим за нея човек

Пам Велидис, едно от най-интересните и открояващи се момичета в шоуто "Ергенът" напусна по собствено желание формата.

Пухкавата красавица с яркочервена коса направи това по собствено желание, поради лични причини. В предаването водещият Наум Шопов само съобщава за решението на една от най-интелигентните участнички, но не даде повече обяснения.

Реклама

Истината, че много близък човек до Пам е починал. Той е бил част от семейството й, твърдят близки до нея, а във форумите, свързани с предаването, дори пише подробности за кончината на този човек. Историята е драматична, а Пам може би ще разкрие част от нея в петък в "Шоуто на Цитиридис".

Симпатичната Велидис не пасна на съвременната концепция за красота в риалити предаванията, но бе най-харесвана от жените, които гледат шоуто. "Пам е различна с ума си. Тя доказва, че именно той е най-силното оръжие на една жена. Той може да я защити срещу грозни нападки много по-добре от обидните епитети или скубането на коси", твърдят жени, почитателки на формата във форумите. И са прави. Голяма част от участничките в предаването недоумяваха през цялото време какво прави Пам там, защо продължава да получава рози и защо има наглостта да отстоява себе си, вместо да се скрие в ъгъла и да мълчи, тъй като има излишни килограми. Тя обаче не е там, за да бъде жертва, а за да грее със собствена светлина, според всички, които я познават. Пухкавата Пам се оказа една от най-мразените от мадамите вътре и най-вероятно липсата й ще накара някои от тях да се успокоят, тъй като няма да им е конкуренция.

В момента Пам, освен че е доста активна в социалните мрежи, използва и всяка възможност да блесне с писания. Тя вече драстично е отслабнала, като разказва във видеа за постиженията си. Свалила е повече от 15 кг. с усилени тренировки и диети. Именно затова бе нападната и първаночално в шоуто от участничките. "Ти си жертва, държиш се като такава, освен това много ядеш", обвиняваха я вътре, на което Пам отвърна: "Дай Боже, никога да нямате хормонални проблеми и да се наложи да ядете по определен начин".

Е, Пам вече не е конкуренция на момичетата вътре, да видим с какво те ще блеснат в шоуто, което приключва на 19 май.

В предаването пък Ирина попита: "Аз имам към вас тричките един въпрос. За какво сте дошли тук?"

Айлин й отговори: "Всички сме дошли за едно и също."
Ирина: "Не мисля, че е така. Аз съм дошла тук наистина да срещна своята любов. Аз имам работа, имам приятели. Нямам приют, не съм моделка, нямам нужда от някакви инфлуенсъри, нито съм певица. Затова ви питам, интересно ми е."

В самия край Евгени заръча: "Може ли да ми донесете още една роза?" и в крайна сметка не изгони нито едно момиче тази вечер.

Четете още

ГОРЕЩИ СНИМКИ! Ергенка се съблече гола и накара Евгени да съжалява, че я е изпуснал!

ГОРЕЩИ СНИМКИ! Ергенка се съблече гола и накара Евгени да съжалява, че я е изпуснал!

Участничка сама си тръгва от "Ергенът"?

Участничка сама си тръгва от "Ергенът"?

Реклама
Реклама
Реклама