Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14287122 www.bgdnes.bg

Дизайнер си тауира Камелия на хълбока

Любимата ми певица мечтаеше да стане майка, кръстих кучето си на нея 

"Татуирах си името на Камелия на хълбока през 2012 г. Тогава бях нейният най-верен фен и не пропусках участията й в нощните заведения. Сега работя със същите тези клубове, като обличам танцьорките им. Тя ме вдъхнови в създаването на едни от най-търсените ми сценични костюми."

Това сподели пред "България Днес" Георги Аливонов. Екстравагантният дизайнер разкрива, че когато е разбрал новината, че Камелия е станала майка, много се зарадвал. По негови думи това е единственото нещо, което е липсвало на талантливата изпълнителка.

Реклама

"Това е поредната и най-голяма перла в короната на Камелия. Тя винаги е искала да стане майка, а с Цветин са заедно от много дълги години и заслужават да изпитат щастието да са родители. Те са неразделни и неотлъчно един до друг, а съдбата ги възнагради за всеотдайната им любов", каза Аливонов.

Дизайнерът Аливонов е обличал певицата в една от най-популярните й песни - "Само за минута", която изпълнява с колегата й Галин.

"Докато все още бях студент по мода, режисьорът на клипа се свърза с мен съвсем случайно с предложение да се погрижа за облеклото й във видеото. Без да знае, че се познаваме и че съм почитател на музиката й, ми отправи запитване, тъй като бе решил, че стилът ми на работа отлично й подхожда", спомни си Аливонов.

Георги Аливонов разказа, че първият му домашен любимец - 12-годишното му куче, носи името Камелия.

Към днешна дата Георги споделя, че не посещава участията й заради натоварения работен график, но с певицата са запазили топли отношения и често се засичат в клубовете.

"Видях я преди около две седмици в една от столичните дискотеки. Имах работа - фотосесия на новата ми колекция, а тя тъкмо се приготвяше за участие. Поздравихме се, а след това се прибрах."

На въпроса дали Камелия е изглеждала бременна, Аливонов отговори, че тя винаги е била в перфектна форма и плосък корем.

Четете още

Камелия оставя Цветин да се грижи за бебето

Камелия оставя Цветин да се грижи за бебето

ГОЛЯМА РАДОСТ! Камелия и Цветин подготвиха стая за бебето

ГОЛЯМА РАДОСТ! Камелия и Цветин подготвиха стая за бебето

Великденско чудо! Камелия стана майка на 52

Великденско чудо! Камелия стана майка на 52

Изненада! Камелия била омъжена от 7 години

Изненада! Камелия била омъжена от 7 години

Реклама
Реклама
Реклама