Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14289619 www.bgdnes.bg

Нели Рангелова: Баща ми беше против да ставам певица

Естрадната изпълнителка Нели Рангелова разкри, че баща й е бил против тя да става певица.

"Баща ми въобще не искаше да ставам певица. Няма да забравя, когато ме сварваше да пея някъде, тоест в тогавашния "Балкан турист", само като го видех - във военни дрехи и с фуражката, направо ми настръхваше косата.", разказва Нели Рангелова пред Нова тв.

"Баща ми искаше да имам някаква професия и затова завърших икономическия техникум, впоследствие завърших естрадно пеене в Българската държавна консерватория. За съжаление тогава се водеше полувисше образование", смее се певицата.

Реклама

Стана ясно, че певицата е приета първа по бал сред жените, а сред мъжете първи е бил Георги Христов. Тогава изгрява звездата на Нели и започват да валят награди една след друга. 

"Аз имам много международни отличия, но "Златния Орфей" е най-голямата ми награда. Нека не забравяме, че аз съм носител на тази награда в международния конкурс за изпълнители, не за българска песен. Все пак там ме оценяваше международно жури.", спомня си Рангелова с усмивка на лице.

Рангелова разкри, че тази година е много важна за нея. 

"Тази година имам много хубави годишнини, ще отпразнувам 45 г. на българската сцена. Със съпруга ми Георги имаме 30-годишнина. 

"Само мога да загатна, че мястото, където ще е концертът по повод 45 години на сцената ще е в червено и ще има дрескод за публиката. Друго няма да издам." От думите на Рангелова стана ясно, че ще има някаква изненада на предстоящия й концерт.

Певицата сподели, че с Георги Христов подготвят нов дует и отделно Рангелова ще запише две нови песни в най-скоро време. Дали дуетът с Георги Христов може да е тази изненада, ще разберем.

Четете още

Александър Сано празнува Великден два пъти

Александър Сано празнува Великден два пъти

Хасан и Ибрахим на европейско турне

Хасан и Ибрахим на европейско турне

Реклама
Реклама
Реклама