Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14338454 www.bgdnes.bg

Владо фаворит за победител в "Капките", предричат, че ще спечели и довечера

При букмейкърите

Екранният мафиот Денис Топал май ще спечели формата

Актьорът Владимир Михайлов е тотален фаворит за победител в поредния сезон на "Капките". Роден букмейкър пусна коефициенти за залози за краен победител в имитаторското шоу. Шансът екранният Денис Топал да спечели е оценен със ставка 1,60. Владо има две победи, колкото и единственият дует във формата Димо и Ралица. Актьорът обаче има още много призови места.

Михайлов в момента е лидер във временното класиране на шоуто. След 8-те лайфа досега актьорът събра 546 точки. Втори в подреждането с 492 е рокерът Тома.

Реклама

Коефициентът за негов триумф в предаването, водено от Рачков и Геро, е оценен на 2,3.

На трето място е поставен дуетът Димо и Ралица. Водещите на "Игри на волята" впечатлиха жури и публика, но според букмейкърите шансът те да триумфират като крайни победители в предаването е едно към седем. Шансовете на Кали, Христо Петков и Христо Гърбов за успех в крайното класиране граничат с нулата. Ставката за това певицата да спечели е 51. Толкова е и на Христо Петков. Шансът комикът Гърбов да спечели е 1 към 151.

От бетинг компанията предлагат и коефициенти за победител за шоуто в неделя. Фаворит според тях е отново Влади Михайлов. Актьорът, който нашумя от сериала "Братя", ще имитира Бон Джоуви. Победата му е оценена на 1,67.

Вторият фаворит на букмейкърите е Керана. Певицата ще се превъплъти като Тина Търнър. Ставката, която й е поставена, е 2,25.

Димо и Ралица, които спечелиха последното издание на "Капките", този път не са сред фаворитите. Шансът, който им е даден, е едно към 11.

Обикновено букмейкърите не допускат грешки, когато предлагат коефициенти. Те следят изкъсо ситуацията около залозите, които предлагат.

Четете още

Златка се бута отново в "Капките"

Златка се бута отново в "Капките"

Чудо! Фънки брани попфолка. Вижте какво каза за този тип музика

Чудо! Фънки брани попфолка. Вижте какво каза за този тип музика

Криско търси жена на Рачков

Криско търси жена на Рачков

Ваня Костова отвя в "Капките" умрял от преработване

Ваня Костова отвя в "Капките" умрял от преработване

Реклама
Реклама
Реклама