Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14340036 www.bgdnes.bg

Актьорът с нов бъбрек Павел Емилов: Вече мога да пия! Вода!

Младият мъж вече е стабилен и работи

"При мен всичко е наред. С приятелката ми Поли живеем живота си прекрасно и берем плодовете от нашето дърво на любовта. Щастлив човек съм!", каза пред "България Днес" актьорът от Ловешкия театър Павел Емилов, който в края на септември претърпя бъбречна трансплантация в Турция. Спасителният орган дойде от чичото на младия талант, който е и съвременният личен будител за актьора.

Театралната ни надежда сподели, че се връща полека-лека към естествения ход на личния си и професионален живот в София и Ловеч. След Великден бе премиерата на авторския спектакъл на Павката и колежката му Елица Костова "Първият дневник" по Марк Твен, в който двамата колеги се ровят из въпроси като: как биха изглеждали Адам и Ева днес, променили ли са се мъжът и жената оттогава, как намират общ език в днешно време и т.н.

Реклама

"Правихме това само двамата с Елица и беше и забавно, и трудно. Нямаше кой да ни гледа отстрани и да ни "поправя". Непрекъснато някой от нас слизаше от сцената, за да види как стоим на нея", разказва Емилов. Следващите дати на спектакъла са 26 май и 17 юни в "Сити Марк Арт Център". "Заповядайте да ни гледате!", приканва Павката, който възнамерява да направи детско представление с половинката си Поли и колеги.

Освен всичко Емилов е много доволен от факта, че може да пие. Вода. "Като кажа, че вече мога да пия, всеки си мисли за алкохол. Не! Говоря за вода! Не трябваше да пия, докато течаха всички процедури, и ми беше много тежко. Затова наблягах изключително много на краставиците", спомня си той с усмивка. С днешна дата оценява "дадеността", че може да ходи, без да се подува заради задържането на водата в тялото му. "Вече имам енергия за разходки и движение. С приятелката ми Поли искаме да обикаляме нови страни и земи. Вече сме спокойни и имаме желанието да изследваме света и да пътуваме", разказва Емилов, който не забравя факта, че благодарение на интернет успя така бързо да събере пари за жизненоважното си лечение при комшиите.

Четете още

Младият актьор Павел Емилов след бъбречната трансплантация: Щастлив съм! Мога да пия вода

Младият актьор Павел Емилов след бъбречната трансплантация: Щастлив съм! Мога да пия вода

Актьорът Павел Емилов: Всички мрънкат колко сме зле, а не гласуват

Актьорът Павел Емилов: Всички мрънкат колко сме зле, а не гласуват

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама