Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14341194 www.bgdnes.bg

Сървайвърката Божана: Гърдите ми помагат в калта!

Цапнатата в устата ресторантьорка твърди, че не се мразят с Благо

Поредната отпаднала от риалитито по бТВ „Сървайвър“ 7 Божана Кацарова разкри пред гологлавия водещ на късното вечерно петъчно шоу Цитиридис, че преди играта е загубила бас и затова е променила визията си. „Сложих си екстеншъни. А гърдите помагат в калта. Държат ме на 5 см. разстояние от другите“, безапелационно сподели откровенията си с Нико победителката в третия сезон на кулинарното предаване „MasterChef“ Божана Кацарова.

33-годишната дългокрака бомба бе във видимо добро настроение, макар отпадането ѝ от шоуто. Тя сподели още с гологлавия водещ, че ако предстоящият ѝ мъж я види в „Сървайвър“, сигурно ще си каже „Как ще се омъжа за това чудо, бе!?“. „Нали знаеш - кой каквото сам си направи и Валери Божинов не може да му го направи!“, каза тя през висок гърлен смях на Нико.

Реклама

На Божана ѝ се ще бившият професионален футболист Павел Здравков да спечели седмия сезон на „Сървайвър“. Иначе не се била мразела с Благо. Но затова пък 29-годишния актьор Стефан Попов от Варна „нахрани“ брутално с думите: „Кой, бе, този, ли?! Сандокан, „уона би“-то? Този ще го храня с мляко в шише!“. Най-много Божана се кефела на ММА бореца Георги Валентинов от новите си островни приятели. При нас положението е „Бий ме, обичам те!“, каза тя за бурните им отношения.

Цитиридис остана почти безмълвен и в края на шоуто едва успя да пусне неясната муха, че идния петък Прея се „завръща“ с нова песен при него. Но дали само като гост, предстои да разберем!

Четете още

Ексклузивно! Благой Георгиев печели "Сървайвър"

Ексклузивно! Благой Георгиев печели "Сървайвър"

Галена вири крака с микрофон в ръка

Галена вири крака с микрофон в ръка

Азис към Цитиридис: Искам да се омъжа за теб!

Азис към Цитиридис: Искам да се омъжа за теб!

Вижте магарето на Цитиридис

Вижте магарето на Цитиридис

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама