Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14313770 www.bgdnes.bg

Галена вири крака с микрофон в ръка

Същият позор като Андреа

Певицата порка на сцената, показва си гащите, сяда по земята

Нова гавра с топзвезда в попфолка! Галена реши да имитира неадекватното поведение на колежката си Андреа в дискотека и сътвори истински разврат. Случката се разигра в един от най-вървежните нощни клубове на Благоевград преди няколко дни, разказват свидетели пред "България Днес". Тогава Галина Генчева, както е истинското име на певицата, предизвиква истински фурор. Заведението, в което е поканена на участие, празнува своя рожден ден и партито е на макс.

Веселбата започва още с излизането на Галена на сцената, като тя приема доброволно подадената й от бармана напитка и започва да кърка на сцената. Предава лични поздрави на собственика. Малко по-късно палавата изпълнителка вече се чука с всички присъстващи. За кеф на феновете й, те подават чаши към певицата, а тя не им отказва наздравица.

Реклама

Това е само началото на излагацията. Провокациите продължават, когато Галена започва да вдига единия си крак във въздуха. На показ на всички лъсват черните й бикини, а част от мъжката аудитория в дискотеката изпада в истински екстаз.

Във вихъра на позора Галена вече не иска да стои на краката си и започва да сяда по пода в чалгаджийницата. Въпреки това тя стиска здраво микрофона си и продължава да пее своите хитове и да поздравява заведението за рождения му ден.

След по-малко от месец, на 21 май, звездата ще навърши 38 години и подобно фриволно поведение хич не й отива, коментират присъствали на пиянската оргия.

Мнозина оприличиха участието на Галена като това на Андреа. По-рано този месец бившата половинка на боксьора Кубрат Пулев втрещи всички, като излезе силно пияна на свое участие. Тя не успя да се задържи на краката си в даден момент, а изпълненията й звучаха крайно фалшиво.

По-късно фолкпевицата реши да направи шокиращи разкрития. Тя обвини в побой анонимна мутра.

"В офиса дойде една мутра и заедно със собственика имаха пистолети. Аз седнах с жената на шефа и говорихме за постиженията на Кубрат въпреки Джошуа и Кличко. Тогава собственикът и мутрата казаха, че Кубрат е помияр и никога не е постигал нищо и не знам какво. Помолих мутрата да излезе, но той не го направи и обидите към Кубрат продължиха. Аз станах и ударих мутрата в корема и той ме залепи с шамар към стената. Получих сътресение и паднах на земята", разкри Андреа като оправдание на това защо се е напила.

Съвсем наскоро Галена призна при гостуването си в "Шоуто на Николаос Цитиридис" по Би Ти Ви, че е започнала да пие алкохол още след абитуриентския си бал.

Четете още

Без чалга в "Гласът на България"! Вижте кой сменя Галена!

Без чалга в "Гласът на България"! Вижте кой сменя Галена!

Галена шашка Цитиридис с неочакван дует

Галена шашка Цитиридис с неочакван дует

Галена взема от репертоара на Лили Иванова

Галена взема от репертоара на Лили Иванова

Галена пее на юбилея на Боби Михайлов

Галена пее на юбилея на Боби Михайлов

Реклама
Реклама
Реклама