Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14348843 www.bgdnes.bg

Дани Алвеш проговори за секса в тоалетната. Каза харесало ли му е фелациото...

Подробности за сексуалните действия на Даниел Алвеш и момичето, което го обвинява в изнасилване, станаха широко достъпни. Испанското радио Cadena SER публикува част от показанията на самия бивш бразилски национал пред съда в Барселона.

Той е признал, че сексуалните отношения между него и предполагаемата му жертва на изнасилване в дискотека в каталунската столица на 30 декември наистина са факт, но са били доброволни от страна на момичето.

Реклама

"Тези момичета сами дойдоха на нашата маса, не сме искали повече. Забелязах доброто й разположение от начина, по който танцуваше, и как се приближи до мен", разказва бразилецът.

"Казах й да продължим в тоалетната. Тя отговори, че няма проблем. Казах й, че аз ще отида първи и ще я чакам вътре." 

Според неговия разказ в тоалетната нещата са били много различни от това, което момичето е обяснило. Целували се, правили са секс и докато тя му е правела фелацио, го попитала два пъти дали му харесва, а той отвърнал "да". Накрая бившият футболист на "Барселона" й казал, че ще излезе от тоалетната преди нея, и я помолил да изчака няколко минути вътре.

"Доколкото можах да преценя, искахме го и двамата", казал още Алвеш пред разследващите.

Прокуратурата на Барселона продължава да се противопоставя на временното освобождаване на бившия футболист, както поиска защитата му миналата седмица, заради риска футболистът да избяга и да се измъкне от испанското правосъдие.

В същото време стана ясно, че Дани не желае да подпише документите за развод, които му е изпратила Йоана Санс. 

"Да, ние сме в процес на развод, но той отказва да подпише и това усложнява всичко", написа в социалните мрежи моделът от Тенерифе.

Забавянето породи доста слухове. Една от версиите, които набраха най-голяма сила, е, че Алвеш все още подкрепя финансово модела. Йоана обаче е категорична: "Не, не получавам никакви пари от него".

Четете още

Жената на Алвеш отлага развода

Жената на Алвеш отлага развода

Спермата на Алвеш го изобличава

Спермата на Алвеш го изобличава

Реклама
Реклама
Реклама