Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14358235 www.bgdnes.bg

Булкин пусна на Благо и е аут от "Сървайвър". Моделът предложи брак на гаджето от Карибите

На луксозен живот, макар и само за ден, се отдадоха петима участници от "Сървайвър", докато конкурентите им продължиха да страдат в лишения. Футболистът Цецо, студентката Ермина, фолкпевицата Татяна, дизайнерът Едис и финансистът Дани спечелиха почивка в тузарска вила в Доминикана, след като победиха в тежка игра, в която преминаха през серия от препятствия и се въртяха като хамстери в клетки.

Късметлиите бяха откарани до райското място с лимузина, а секунди по-късно там ги посрещнаха трима масажисти. "Велико е чувството да масажират тялото ти, което е захабено и очукано от рани!", коментира доволен дизайнерът Едис.

Реклама

След като се изкъпаха за пръв път от много време насам, озверелите от глад сървайвъри получиха пищна вечеря и гледаха филм, хрупайки чипс и пуканки. На сутринта ги очакваха кафе и палачинки. При връщането си в лагера петимата обаче решиха да не споделят с останалите участници колко богато са пирували, за да не ги ядосат.

Тази вечер напусна Иван Булкин. Останалите участници не спряха да коментират зад гърба му, че той нарочно е паднал от Благо, което пък обиди футболиста.

Преди да напусне риалитито завинаги, Булкин прави предложение на приятелката си, с която са заедно от 3 години и чака да му отговори като се видят в София.

Реклама

Четете още

Поли на Джизъса пред "България Днес": Разводът с Благо е в съда

Поли на Джизъса пред "България Днес": Разводът с Благо е в съда

Ексклузивно! Благой Георгиев печели "Сървайвър"

Ексклузивно! Благой Георгиев печели "Сървайвър"

Реклама
Реклама
Реклама