Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14363953 www.bgdnes.bg

Булкин каза колко време му е отнело да направи пръстена в "Сървайвър"

Иван Булкин е нямал търпение, за да отпадне от "Сървайвър" и да предложи брак на любимата си Антония. Още преди да замине за Карибите той си наумява, че ще иска ръката на любимата си мацка от далечния остров.

Моделът падна на колене и поиска ръката на приятелката си, веднага щом бе отстранен от шоуто. Той загуби дуела от бъдещия победител в продукцията Благой Георгиев.

Реклама

"Толкова чакан от мен момент! Правих този пръстен от първата седмица в "Сървайвър", с пирони, с ножове, всичко с което можех да дълбая през дървото. Чаках да дойде последният ми ден в шоуто, за да изпълня предназначението му. Това стана точно на 60-ия ден от живота ми на острова.

Мога да кажа, че това е най-смелото нещо, което съм правил! Изключително щастлив съм, че имах възможността да изживея подобно приключение. Сега все едно живота ми започва отново.
Няма как да се върнеш същия човек от подобно предаване. Всеки от нас премина през своите вътрешни битки, всеки от нас се промени и израсна. Няма да ви лъжа, беше изключително трудно, не толкова физически(поне за мен), колкото психически. Имах много трудни моменти, но незабравимите бяха в пъти повече.

Може да не съм големият победител в "Сървайвър", но истината е, че аз спечелих всичко!
Благодаря на всички, които ме подкрепяха през тези два месеца, за мен това значи много! Надявам се да съм се представил достойно", пише Булкин.

Четете още

Татяна събра чалга коалицията от "Сървайвър" на вечеря

Татяна събра чалга коалицията от "Сървайвър" на вечеря

Булкин пусна на Благо и е аут от "Сървайвър". Моделът предложи брак на гаджето от Карибите

Булкин пусна на Благо и е аут от "Сървайвър". Моделът предложи брак на гаджето от Карибите

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама