Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14376192 www.bgdnes.bg

Ергенът и Елена за малко да правят секс, Валерия се спаси на косъм от изгонване

Битката за сърцето на Ергенът става жестока! Фаворитките за сърцето му Валерия и Елена продължават да се нападат една друга и са готови почти на всичко, за да впечатлят пианиста. Шестте останали момичета имаха вечер, в която не трябваше да се докосват с Ергенът. Първа правилата наруши стюардесата Виктория, но единственото наказание за нея бе да не се среща повече с Евгени същата вечер.

Най-интимната среща на Ергенът отново бе с Елена. Двамата спазиха протокoла и не се награбиха по време на официалната част, но по-късно мачото привика писателката на нова интимна среща в двора. Там Елена буквално възседна Евгени, започнаха страстни целувки и еротичното напрежение видимо се долавяше. Една от фаворитките в шоуто отново се закани, че няма да се откаже от пианиста, дори и той да си тръгне с друго момиче от шоуто. "Няма да си простя да те изпусна", каза Елена и после добави, че е влюбена в него. Редакторката остана много доволна от срещата: "Овъргаляхме се добре", каза татуираната мадама. 

Реклама

От своя страна нейната голяма конкурентка Валерия също остана удовлетворена от срещата с Ергенът. Моделът се вижда като булка на Евгени и дори поиска някой ден да има близнаци от него.

Вечерта завърши с церемония на розите, която този път бе по-различна. Момичетата трябваше да подаряват цветя на Ергенът, като той трябваше да реши от коя да не приеме. На косъм се размина Валерия, чиято роза първоначално Евгени отказа. Малко по-късно той все пак се смили над модела и я остави в шоуто.

 

Четете още

ОБРАТ В "ЕРГЕНЪТ": Мика разби сърцето на Валерия и омая Евгени

ОБРАТ В "ЕРГЕНЪТ": Мика разби сърцето на Валерия и омая Евгени

Елена не сваля колието от Евгени. Вижте коя победи в "Ергенът"

Елена не сваля колието от Евгени. Вижте коя победи в "Ергенът"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама