Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14382305 www.bgdnes.bg

Поли на Джизъса с новина за РАЗВОДА с Благо

Младата красавица хвърли бомбата, че с ексфутболиста не са се разбирали никога

"Благо подписа документите за развода, когато се върна от "Сървайвър". Беше много изненадан от решението ми, мълчеше!" Това разкри ексклузивно пред "България Днес" съпругата на Благой Георгиев - Полина.

"Когато разбра, че искам развод, поговорихме, но решението е взето. Вече съм го обявила и съм си преценила, че не може да сме заедно вече. Благо, разбира се, беше изключително изненадан. Попита ме защо искам развод и други неща по темата, а аз му обясних. Накрая подписа споразумението за развод по взаимно съгласие и мълчеше през цялото време", споделя Поли.

Реклама

От думите на младата мацка става ясно, че с ексфутболиста не са мелили брашно, ама въобще.

"Не се разбирахме още отпреди да замине за "Сървайвър", никога не бяхме на едно мнение. Благо искаше едно, аз друго. Просто сме много различни и нещата не се получиха. Когато останах сама, вече ми стана ясно, че ще е по-добре да се разделим. Тогава си дадох ясна представа, че искам развод", хвърля бомбата жената на Джизъса. Преди да се разбере за развода, изглеждаше, че всичко между известната двойка е цветя и рози, но се оказа, че нещата не са точно такива.

Откакто Благой Георгиев се върна от "Сървайвър", който и спечели, както "България Днес" писа първи, Поли няма представа къде живее и с кого е. Съпругата на Джизъса дори не го посрещна на летището след дългото му отсъствие, но това е така, защото, както разкри преди дни Поли пред "България Днес", във формата Благо не се е държал като женен мъж. Причината са искрите между Джизъса и Татяна, която ексфутболистът пазеше и защитаваше постоянно в "Сървайвър". Това може би е била черешката на тортата за краха на връзката на Поли и Благо.

"Не знам къде е Благо в момента. Той няма собствен апартамент в София, ще трябва да си купи или наеме някакво жилище, но спечели добри пари от "Сървайвър", така че няма да му е проблем", казва Поли.

Въпреки че горещата мацка и ексфутболистът са подписали споразумение за развод, делото ще влезе в съда така или иначе. Това ще се случи следващия месец. Стана ясно също, че нито Поли, нито Благо ще имат някакви имуществени претенции един към друг.

"Не искам нищо от него, нито Благо иска нещо от мен. Само остана да мине разводът през съда, и нещата приключват окончателно", завършва разказа си Полина.

Нямам идея къде живее в момента

- Поли, защо се разделихте с Благой Георгиев?

- Не се разбирахме!

- Не бяхте на една вълна ли?

- Много сме различни, аз искам едно, той друго.

- Знаете ли къде е Благой в момента? Къде живее?

- Нямам никаква представа къде е и с кого е.

- Как реагира на развода?

- Беше изненадан и мълчалив.

Текст под снимка: Поли и Благо скоро влизат в съда

Четете още

Благой започва бизнес с печалбата от "Сървайвър" (ПЪРВИ СНИМКИ СЛЕД ЗАВРЪЩАНЕТО МУ В БЪЛГАРИЯ)

Благой започва бизнес с печалбата от "Сървайвър" (ПЪРВИ СНИМКИ СЛЕД ЗАВРЪЩАНЕТО МУ В БЪЛГАРИЯ)

На Благой не му пука за развода! Награби две руси мацки наведнъж! (Снимка в статията)

На Благой не му пука за развода! Награби две руси мацки наведнъж! (Снимка в статията)

Поли на Джизъса пред "България Днес": Разводът с Благо е в съда

Поли на Джизъса пред "България Днес": Разводът с Благо е в съда

Ексклузивно! Благой Георгиев печели "Сървайвър"

Ексклузивно! Благой Георгиев печели "Сървайвър"

Реклама
Реклама
Реклама