Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14391779 www.bgdnes.bg

Ергенки купонясват по гърди (18+)

Дълбоко деколте и изпъкнали зърна 

Джия се похвали с ново гадже, но се забавлява по женски със спряганата за победителка Валерия 

С едни гърди напред блестят ергенките Джия и Валерия!

Изкусителките девойки, които са блян на мъжете зрители в България, купонясват заедно след края на риалити предаването. Момичетата запазват приятелството си от тв формата по Би Ти Ви и в реалния живот също прекарват време заедно. Двете се впускат в нощния живот на столицата и буквално спират дъха с облеклата си.

Реклама

Джия залага на безкрайно дълбоко деколте, което със сизифови мъки успява да удържа напиращите да изскочат силиконови гърди. Фолкпевицата често показва колко е горда с огромния си бюст и щедро го показва на околния свят. Валерия, която в предаването показва изключително сдържано поведение, този път също му отпуска края. Случайно или не, моделката забравя вкъщи сутиена си и зърната на гърдите й остро прозират през прилепналата черна рокля. Дълги заголени бедра и сериозно количество грим доизмазват образа на фатални изкусителки на двете ергенки.

Валерия е спрягана за победителка във втория сезон на "Ергенът", но все още няма доказателство, че е заедно с Евгени. И тайната ще бъде упорито пазена до края на предаването, чиито снимки на Турската Ривиера отдавна са приключили. Валерия, станала популярна с любовта си към животните, надминаваща често добрите чувства към хората, най-често е свързвана с победата. Но се появи и версия за драматичен обрат след края на "Ергенът". Слухът гласи, че Валерия печели формата, но извън него Евгени все пак избира конкурентката й Елена и двамата се стягат за сватба. До края на предаването остават две седмица, така че истината съвсем скоро ще лъсне.

Със сигурност любовта спохожда Джия, която сама признава, че има гадже от около 2 месеца.

"До няколко години си се представям да имам здраво семейство, да започна да го градя поне. Гледам си кариерата, но искам да имам и деца, и мъж до себе си", казва фолкдивата, която ще навърши 30 години. За новия си приятел Джия е обрана откъм изказвания: "Сега съм щастлива в любовта и това ми е достатъчно".

В миналото Гергана Анчева, както е истинското име на изпълнителката от Пазарджик, е имала 5-годишна връзка с кипърец, както и авантюра с бившия футболист на "Левски" Радослав Цонев.

Четете още

Айлин преживя "Ергенът", търси новата любов

Айлин преживя "Ергенът", търси новата любов

Вижте коя ергенка усилено си търси мъж

Вижте коя ергенка усилено си търси мъж

Евгени изгони секси стюардеса от "Ергенът"

Евгени изгони секси стюардеса от "Ергенът"

Ергенът и Елена за малко да правят секс, Валерия се спаси на косъм от изгонване

Ергенът и Елена за малко да правят секс, Валерия се спаси на косъм от изгонване

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама