Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14394424 www.bgdnes.bg

Виктория от "Ергенът" разкри защо е трудно да се влюбиш в ТВ предаване

Стюардесата Виктория е последната, отпаднала от "Ергенът". Тя разкри, че в телевизионно риалити е трудно да се влюбиш истински.

"Още осмислям всичко, което ми се случи там, понеже беше доста емоционално. Трябва ми малко време, за да разбера всичко. От моя гледна точка проблемът беше, че е много трудно да се влюбиш в такава среда. Като цяло аз се влюбвам в отношението на мъжа към мен. А когато виждам, че отношението е едно и също към почти всички момичета, това малко ме разколебава. Аз затова съм изглеждала малко по-неуверена или нерешителна. Това е причината", каза Вики в шоуто на Николаос Цитиридис по Би Ти Ви. 

Реклама

"Харесвах Евгени, имах чувства към него, но ми беше трудно да ги задълбоча. Любовта не може да се насилва по някакъв начин и точно затова не съм била толкова активна в комуникацията ми с Евгени. Ако един мъж проявява интерес към една жена, той ще бъде активната страна. Когато прекъснах срещата му с Ирина, изпитах желание да го целуна и го направих. Не съм го планирала. Евгени е много нежен, каквато е и неговата натура. Той е доста чувствителен мъж", добави Виктория. 

"Аз мисля, че много си отиваме с Евгени, като цяло. Според мен проблемът беше средата. Ако с него се бяхме срещнали при други обстоятелства навън, може би щяхме да се влюбим. Сега не съм вече стюардеса, занимавам се само с йога", добави отпадналата ергенка. Тя разкри, че вече си има приятел и двамата са се запознали в йога студиото. Запознали се малко след напускането й в "Ергенът".

Четете още

Евгени изгони секси стюардеса от "Ергенът"

Евгени изгони секси стюардеса от "Ергенът"

Ергенът и Елена за малко да правят секс, Валерия се спаси на косъм от изгонване

Ергенът и Елена за малко да правят секс, Валерия се спаси на косъм от изгонване

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама