Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14404713 www.bgdnes.bg

Бейби бум във футбола! Мъжки рожби за Швайни и Рафиня

Ана Иванович роди трети син на Швайнщайгер, Тая Родригес с първо бебе

На трети син ще се радват топтенисистката Ана Иванович и съпругът й, футболната звезда Бастиан Швайнщайгер. Те станаха родители отново, гръмнаха световните таблоиди. Сръбкинята и бебето са добре и всички са много щастливи.

Бившата тенисистка е омъжена за Бастиан от 2016 г. Две години след размяната на брачни клетви им се роди син Лука, а през 2019 г. и втора мъжка рожба Леон. Бившият немски национал мечтаеше за момиченце, но отново става мъжки татко.

Реклама

Ана окачи ракетата в края на 2016 г., след като преди това стигна до №1 в света през 2008 г. Именно тогава тя спечели и единствения си трофей от Големия шлем - на "Ролан Гарос".

С първи мъжки наследник се похвали и една от актуалните футболни звезди. Става въпрос за играча на "Барселона" Рафиня.

"Знаете ли, че любовта се умножава? Кой не си е мечтал за това в живота? Бъди нечий герой и стани още по-добър! Стой до Жената чудо! Моят Гаел, добре дошъл, сине мой", написа емоционално бразилецът в социалните мрежи. Щастливите родители дори веднага побързаха да покажат снимка с бебока от родилното.

Той и половинката му Тая Родригес се сгодиха през миналата година, още докато той носеше екипа на английския "Лийдс". През настоящата кампания Рафиня има 31 мача със 7 гола в испанската Ла Лига. Нападателят обаче все по-усилено е свързван с трансфер обратно на Острова в тима на "Нюкасъл".

Четете още

Вижте коя е новата мацка на Икер Касияс

Вижте коя е новата мацка на Икер Касияс

Бастиан Швайнщайгер и съпругата му Ана Иванович чакат трето дете

Бастиан Швайнщайгер и съпругата му Ана Иванович чакат трето дете

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама