Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14407751 www.bgdnes.bg

Рут Колева се пусна чисто гола

Тя е бг певицата с най-много фотосесии по евино облекло

Нова порция разкрития за любимото хоби на Рут Колева - да се снима по евино облекло, попаднаха в социалните мрежи. На тях певицата е полугола във вана, с нефризирана коса и без капка грим.

Преди няколко години младата поп звезда вече пострада заради пристрастието си към фотосите без много дрешки. Тогава една подобна фотосесия ядоса българските организатори, които я отрязаха за конкурса "Евровизия" и на нейно място се представи наборката й Поли Генова.

Реклама

Рут започна 2022-ра отново, както я е майка родила. В клипа към парчето й Beyond Borders тя пее чисто гола. Явно за изпълнителката ваната е някакъв фетиш, защото Колева изпълнява тази песен отново във въпросното пособие. Парчето Beyond Borders всъщност е част от проект, който певицата стартира заедно с американския продуцент Дигс Дюк. "В него искахме да разкажем историята за това как можем да се свържем и да се чувстваме близки дори ако сме далеч един от друг. Започнахме да записваме песента в САЩ и Амстердам, накрая я завършихме в малко мексиканско селце и заснехме видеото в София", сподели Рут.

Преди около 7 години певицата и тогавашната студентка в НАТФИЗ Радина Кърджилова взривиха социалните мрежи с кадри, на които се веселят само по прашки. Това обаче не е първата провокация на Рут. За сефте нейни голи снимки изтекоха в интернет още през 2014-а. На тях бъдещата поп звезда купонясва с две приятелки. Момичетата са по бикини, но авторът на скандалните фотоси остава анонимен и до днес.

Самата Колева паралелно с пеенето се увлича и от фотографията. Тя има усет за естетическите измерения на голото женско тяло и го използва умело за режисирането и рекламирането на собствения си образ в медийното пространство. Някои от ню проектите на Рут са откровено комерсиални - позирането й без сутиен за марка бельо.

През годините дотук певицата толкова пъти е показвала бюста си, че едва ли има човек в България, който да не го е опознал визуално. Рут обаче продължава да упорства в показването на гърдите и други части на тялото си.

Четете още

Кметицата на Перущица на война с Рут Колева

Кметицата на Перущица на война с Рут Колева

Певицата Рут Колева: Кметицата изобщо не поддържа паметника в Перущица

Певицата Рут Колева: Кметицата изобщо не поддържа паметника в Перущица

Рут Колева на разпит в полицията

Рут Колева на разпит в полицията

Рут Колева се извини заради снимките й на паметник

Рут Колева се извини заради снимките й на паметник

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама