Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14416747 www.bgdnes.bg

Ергенка СЪСЕЛЯНКА на Майстора

Коренът на Боряна е от "столицата на рая" с. Шишковци 

И двамата вдъхновени от родния бит и село

Ергенка се оказа съселянка на Владимир Димитров-Майстора!

Боряна Лекова, която не получи роза от пианиста Евгени и напусна имението на ергенките в турския курорт Бодрум, има обща жилка с прочутия ни художник. И двамата с Майстора са от кюстендилското село Шишковци.

"Завърнах се в родния край на моята баба. Припомних си времената, в които безгрижно играех в селския двор. Спокойствието и безвремието, които носи това място, те оставят без думи. На метри от дома на Владимир Димитров-Майстора разбираш вдъхновението му - българският бит и село", споделя красавицата, докато позира с букет от свежи пролетни цветя и люляк на фона на зелени поля.

Реклама

Подобна атмосфера кара художника да се влюби в българското село и да създаде там най-прочутите си творби. Неслучайно Майстора е наричал село Шишковци "столицата на рая". Неслучайно вероятно са и прочувствените думи на доскорошната участничка в "Ергенът".

Извън любовта си към селото Боряна се занимава с продажба на автомобили и е заредена с адреналин. Горчивият опит в любовта не e отказал Боряна от намерението да срещне правилния за нея мъж. Мечтае за сплотено семейство, изградено на взаимно доверие. Надяваше се участието й в "Ергенът" да прекъсне серията й от неуспешни връзки и да срещне голямата любов в лицето на Евгени. Но не се получи.

Перничанката, която наскоро чукна 29 години, разкри пред пианиста Евгени, че е преживяла любовен триъгълник, в който се намирала от губещата страна.

"Обвинявах себе си, че съм била пречка за тяхното щастие, а нямах никаква вина. Вината беше изцяло в него, защото не ми беше казал за паралелната си връзка. Трябваше да прекратя тези отношения, знаейки действителността, но въпреки това продължих, защото имах чувства към този човек. Сега съм си взела поука и искам да създам семейство с един истински мъж, какъвто си ти", призна емоциите си брюнетката.

Четете още

Боряна с гореща изповед след отпадането от "Ергенът"

Боряна с гореща изповед след отпадането от "Ергенът"

Скандалната изложба по Майстора предизвика фурор в Берлин

Скандалната изложба по Майстора предизвика фурор в Берлин

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама