Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14417030 www.bgdnes.bg

Мис Плеймейт Михаела Тодорова ЗАХАПА Бил Клинтън

Фанча, Даная и "Черно фередже" възпяха президента на САЩ, вече не го щат

"Няма да изляза с Бил Клинтън! Първо не го знам кой е тоя човек изобщо, после е възрастен за мен и не на последно място, имам си гадже, заета съм." Това каза Мис Плеймейт Михаела Тодорова на въпрос дали ще прояви интерес да си направи селфи с президента на Щатите, който идва у нас в петък.

"В момента повече ме вълнува втората песен, която ще записвам, тя е фолк, но не искам да издавам подробности", сподели красавицата.

Реклама

24 години след първото си посещение Бил Клинтън пристига в страната ни в петък по покана на главния изпълнителен директор на "Хювефарма" Кирил Домусчиев. Двамата ще участват в дискусия на тема Корпоративно социално влияние върху бъдещите поколения с акцент върху важността на продоволствената сигурност и устойчивостта.

За Клинтън това ще е втора визита у нас. Американският президент дойде за сефте в България през 1999 година. Това бе и първото и единствено държавно посещение на действащ президент на САЩ в България.

По този повод и фолкпевците не останаха безразлични към срещата с него. Фанча и Даная възпяха Клинтън с кючек, който бе суперпопулярен сред българските младежи.

"Ще замина за чужбина, право в Америка, Моника ще я задмина, щото съм бонбон жена. Ще си хвана някой Били, много лъскав саксофон, нашенка да му засвири, че да чуе верен тон.

Припев:

Моника хич не е за теб, братле, виж сега колко те боли глава, Моника може ряпа да яде, чакай ме, щото съм бонбон жена. Ще замина за чужбина, от резил да ги спася, щото знам аз все кибрити, как се пуши пурата. Чужденците ще науча, що е служба под секрет, квото искат да получат, да записват в интернет", изпя Фанча.

Реклама

Даная също въздишаше по американския президент с "Ах, Бил, Бил, любими мой".

С днешна дата и двете изпълнителки смятат, че Клинтън си е "изпял песента" не заради възрастта му от 76 години, а поради факта, че вече има друг президент и той няма достатъчно влияние.

"Всички жени обичат богати и успешни мъже, както и млади, разбира се. Ако си президент за цял живот, е добре, но все пак и възрастта има значение. Освен това сега бих изпяла песен за Бойко Борисов или за Джо Байдън, макар че последният също не е много млад", смее се Фанча.

Музикалната група "Черно фередже", която изпълнява хумористични песни, също не остана по-назад и преди години направи песен за Бил.

Текстът е закачлив и много вулгарен, но с днешна дата и групата не би възпяла отново Клинтън.

"Всяко нещо с времето си", бе коментарът от тях.

При своето посещение Бил Клинтън ще отседне в столицата и най-вероятно няма да гледа мач на "Лудогорец", както твърдят клюките. Както се знае, президент на отбора е бизнесменът Кирил Домусчиев, по чиято покана американският президент ще дойде у нас.

Четете още

Сексскандали тресат Белия дом

Сексскандали тресат Белия дом

Плеймейтката Михаела Тодорова подготвя нова песен

Плеймейтката Михаела Тодорова подготвя нова песен

Реклама
Реклама
Реклама